Home » Betalingssoftware » Prisstærkt PDF-værktøj klar i ny version
Prisstærkt PDF-værktøj klar i ny version

Prisstærkt PDF-værktøj klar i ny version

Share

Den nye version af Power PDF indeholder blandt andet talegenkendelse og en brugerdefineret
værktøjslinje, der ligner den, vi kender fra Microsoft Office

Man behøver ikke at betale i dyre domme for et program til at arbejde i PDF med eller være tvunget til at bruge de mangelfulde gratisprogrammer, der udbydes på nettet. Med Power PDF fra Nuance får man et billigt alternativ til de store konkurrenter, og hvor man nemt kan konvertere PDF-filer til redigerbare Microsoft-dokumenter, samt kombinere og sammensætte dokumenter fra mange forskellige kilder i en enkelt PDF-fil.

Med Power PDF er Nuance på gaden med en opgradet version af deres populære PDF-konverteringsprogram. Forgængeren testede vi her på Alt om DATA med rigtig flot resultat.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Den nye version indeholder, blandt andet en brugerdefineret værktøjslinje, der ligner den, vi kender fra Microsoft Office, så det er let at navigere i et allerede velkendt layout.

Nuance har desuden integreret deres talegenkendelsessoftware, Drage Notes, i Power PDF, hvilket gør det muligt for brugeren at diktere tekst hurtigt og præcist ind i en fil. På den måde kan man spare en masse tid i sit arbejde med teksterne.

Power PDF kan også integreres med mange tredjeparts-applikationer, der gør det muligt at indarbejde PDF i eksisterende arbejdsgange, øge organisatoriske og operationelle arbejdsgange effektivt. For eksempel kan det bruges i forbindelse med de populære cloud-baserede samarbejdsværktøjer såsom Box.net, Dropbox, Evernote, Google Docs, Office 365 og Windows Live OneDrive og yderligere med enterprise-class content managementsystemer, herunder Autonomi, Documentum, SharePoint og NetDocs.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren

Power PDF Standard koster 735 kroner, mens du skal af med 929 kroner pr. licens for Power PDF Advanced til virksomheder. Man kan købe ned til 5 licenser.


TAGS
Nuance
pdf

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S