Home » Tablet » Prisstærk allround-tablet fra Xiaomi
Prisstærk allround-tablet fra Xiaomi

Prisstærk allround-tablet fra Xiaomi

Share

Redmi Pad byder på solide basis-egenskaber til underholdning og mediebrug, og sælges til en pris, der er til at overkomme

Sammen med de to nye mobiler i 12T-serien, lancerede Xiaomi her til eftermiddag den nye Redmi Pad, en budgetvenlig tablet, der sendes på markedet med en pris på 279 euro, hvilket kan omregnes til cirka 2100 danske kroner.

Til den pris får du en slank og stilren tablet med 10.61″ skærm, der har 90 Hz opdateringshastighed og som den første i verden en SGS-certificering for minimal udmattelse af øjnene. Der er også  TÜV Rheinland-certificering, som garanti for lav belastning af øjnene.

Vi har allerede haft fingrene i den og Redmi Pad føles umiddelbar gennemført i designkvalitet og skærmoplevelse. Resten kigger vi nærmere på i en kommende test, men på papiret ser de den ret fornuftig på de resterende egenskaber.

Se også:  Xiaomi 12 [TEST]: Fin, men ikke fantastisk
Stor lyd og stærkt batteri

Der er fire højttalere med Dolby Atmos, så man kan få stor lyd i video og spil. Bagpå er der 8MP kamera og foran et 105° vidvinkelkamera med FocusFrame teknologi, som sørger for at alle er med i billedet, når du foretager videosamtaler i en større gruppe.

Et stort 8.000 mAh batteri og 18W-opladning sørger at holde den godt forsynet med strøm selv under maraton-aftener med film og gaming.

Redmi Pad kommer til salg inden længe.


TAGS
Redmi
xiaomi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S