Home » Router » Prisfornuftig mesh-router til den travle familie
Prisfornuftig mesh-router til den travle familie

Prisfornuftig mesh-router til den travle familie

Share

QNAP lancerer nu producentens første tri-band mesh-router – rette mod den travle familier og hjemmekontoret. Stabil VPN er en af fordelene

QNAP øger sin satsning på routere med den nye mesh-router QMiro-201W, hvis formål er at sikre den bedste Wi-Fi-oplevelse for familier og på dit hjemmekontorer, ikke mindst i store boliger med mange samtidige netopkald. Det er første gang, QNAP lancerer en mesh-router.

SD-WAN-routeren er af tri-band-typen kan ved at benytte QuWAN og en Zero Trust-sikkerhedsmodel, sikre et stabilt hjemmenetværk via VPN uanset, hvor mange enheder der tilsluttes.

VPN til fjernarbejde

”QMiro-201W, QNAPs første Mesh Wi-Fi-router, giver stabilt og velfungerende Mesh Wi-Fi i hjemmet, men også en SD-WAN VPN-forbindelse til fjernarbejdere, så de kan at oprette forbindelse til firmaets skyer. Med en overkommelig pris og nem netværksinstallation giver QMiro-201W brugerne mulighed for at opbygge et sikkert hjemmenetværksmiljø, der passer til deres behov, når de arbejder på distancen,” siger Frank Liao, Product Manager for QNAP.

Se også:  QNAP lancerer nye kraftfulde NAS-serier til erhvervslivet

QMiro-201W følger Zero Trust-sikkerhedsmodellen for at sikre et højt sikkerhedsniveau mellem enterprise-VPN-løsninger og ”edge-tilslutninger,” såsom hjemmekontorer, forklarer QNAP.

Med en VAP (Virtual AP) på enterprise-niveau kan it-ansvarlige konfigurere op til seks SSID-grupper til forskellige behov. Wi-Fi-kryptering sikrer, at brugerne kan nyde gode at de høje internethastigheder, alt imens de har den højeste sikkerhed.

Indbygget forældrekontrol

QMiro-201W byder også på forældrekontrol til at blokere for upassende indhold over for de mindste i familien. Derudover byder routeren på funktioner såsom firewall, port forwarding samt automatisk blokering af mistænkelige forsøg på at tilgå netværket. SD-WAN sikrer også IPsec-kryptering VPN og Deep Packet Inspection.

QMiro-201W er desuden stille på grund af det blæserløse design, men kan ifølge QNAP sagtens holde sig kold nok uanset, hvor stor en arbejdsbyrde den udsættes for, og samler du flere QMiro-201W-enheder, kan du udvide Mesh-netværket endnu mere. Op til fire QMiro Mesh Wi-Fi-routere (1 router + 3 satellitter) kan fungere sammen.

Se også:  Asus ZenWiFi XT8 [TEST]: Testens stærke luksus-sprinter

Teknisk er routeren bygget op omkring en Qualcomm quad-core processor med 512 MB DDR3-hukommelse. Der er to skjulte 4.6 dBi-antenner, to skjulte 3.0 dBi-antenner.

Den nye mesh-router understøtter ikke den nyeste Wi-Fi-standard, men må nøjes med Wi-Fi 5 (IEEE 802.11ac), hvilket dog sagtens går an i langt de fleste bologer og hjemmekontorer.

QNAP QMiro-201W er nu tilgængelig i Norden til en ganske fornuftig pris for en mesh-router på 1000 kroner.


TAGS
Mesh
qnap
router

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S