Home » Mus » Prisen i bund og kvaliteten i top
Prisen i bund og kvaliteten i top

Prisen i bund og kvaliteten i top

Share

Sandberg går hårdt ind i kampen for at erobre markedet for computermus. Med lave priser og høj kvalitet skal deres mus banke konkurrenterne af banen. To nye modeller er klar

Der er stor konkurrence på markedet for computermus, som domineres af nogle meget tunge varemærker. Sandberg har dog sat sig for at tage en større bid af kagen. Ifølge salgsdirektør Erling Hoff Petersen er der kun én vej til en forøgelse af markedsandelen:

“Medicinen er ret enkel: Vi skal levere et meget bedre produkt til en meget lavere pris. Vi er simpelt hen nødt til at gå på kompromis med prisen, for at få en fod indenfor. Forbrugerne skal virkelig mærke, at de får noget for pengene ved at vælge Sandberg.”

Se også:  Vind en lommelygte med indbygget powerbank

Udmeldingen kommer i forbindelse med lanceringen af to nye lasermus. Begge mus er elegant designet og udstyret med den nyeste laserteknologi, som virker på praktisk taget enhver overflade.

De er trådløse og tilsluttes til computeren via en lille modtager, som sættes i USB-stikket. Mus og modtagere er kodet sammen fra fabrikkens side, så man bare kan stikke dem i og gå i gang. Om der så er hundredvis af den samme mus i det samme lokale, vil de ikke forstyrre hinanden.

Den store af musene, Wireless Laser Mouse Pro, er udstyret med flere ekstraknapper: DPI-knappen skifter mellem prioritet af præcision eller hastighed, og to knapper på siden gør det nemt at gå frem og tilbage mellem web-sider. Den lille mus, Wireless Mini Laser Mouse, har lidt færre funktioner, men størrelsen gør den idéel til børnehænder og folk der skal have hele kontoret i en taske.

Se også:  Vind gamer-tastatur og mus

De to nye mus er nu på vej i ud i butikkerne og de kan allerede nu købes online hos www.sandberg.it.


TAGS
lasermus
Sandberg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S