Home » Mobiltelefon » Prisbombe med Windows Phone 8
Prisbombe med Windows Phone 8

Prisbombe med Windows Phone 8

Share

Drømmer du om en Windows-mobil, men synes at de modeller, du har set, er alt for dyre? Så kast et blik på denne HTC 8S, der har mange kvaliteter og er særdeles rimeligt prissat

Smartphones med Windows Phone 8 er blevet seriøse konkurrenter til Apples iPhone og den store mængde af Android-mobiler. Det kan vist slås helt fast nu – et halvt års tid efter premieren på de første mobiler med Microsofts styresystem.

Flere producenter har tilsluttet sig systemet og præsenteret spændende produkter. Nokia selvfølgelig, men også HTC og Samsung. Mange af de nye Windows Phone 8smartphones er pakket med funktioner og temmelig hårdt prissat. Mobiler som Nokia Lumia 920 og HTC 8X har business-appel, men de er ikke rettet mod det brede publikum. Mens Nokia lover billigere Lumia-mobiler (den meget billige Nokia Lumia 520 er på vej ud på markedet), er HTC allerede på banen med en smartphone til de kunder, som først og fremmest har brug for en telefon, og hvor browser-funktioner og et ultraskarpt kamera kommer i anden række.

HTC 8S hedder mobilen, hvor ”motoren” er en Qualcomm Snapdragon S4 dual core-processor på 1 GHZ.

Se også:  Samsung Galaxy S21 FE er i butikkerne fra i dag

Denne ”indmad” giver pænt med kræfter til de fleste formål. Og udenpå møder du en 4”-skærm, som er lidt større end iPhone-skærmen. Men med sit blødt formede, slanke kabinet er du her på milevid afstand af de kæmpestore smartphones, som ellers er højeste mode her i 2013.

[pt id=’2027099′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”HTC-mobilen har det brugervenlige Windows Phone 8-system med store dynamiske feltikoner. Og den koster noget mindre end de billigste konkurrenter.”‘]

HTC-mobilen har det brugervenlige Windows Phone 8-system med store, dynamiske feltikoner. Og den koster noget mindre end de billigste konkurrenter.

For at holde prisen nede er HTC 8S ikke udstyret med den populære Amoled-skærm, som man ser på større modeller, men med en standard LCD-skærm, som nok er skarp, men måske også mangler lidt glød.

Kameraet kan heller ikke prale af at deltage I megapixel-ræset. Her får du et 5 MP-kamera, som leverer hæderlige, men lidt grynede billeder, og som kan optage video i opløsningen 720p. På det punkt er den mest direkte konkurrent, Nokia Lumia 820, et godt alternativ. Den tager bedre billeder, men koster måske mere.

Windows Phone 8-styresystemet kører som altid glidende og lækkert. Man kan hurtigt vænne sig til de store feltikoner og den ”bløde” betjening, som får iPhone- og Android-mobiler til at virke stille-stående og noget bastante. Lydsiden er ok – mobilen er udstyret med Beats Audio-teknologi, som af gode grunde har erobret terræn ikke kun i mobil-verdenen, men også blandt de bærbare pc’er.

[pt id=’2027100′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Sprælske farver skaber et godt indtryk. Kameraet er dog mere på det jævne.”‘]

Sprælske farver skaber et godt indtryk. Kameraet er dog mere på det jævne.

Ikke alle producenter har kastet sig begejstret over det nye Windows Phone 8-styresystem. Herhjemme er det indtil videre kun Nokia, HTC, Huawei og Samsung, der kan levere, og mange af modellerne er i øjeblikket luksusprodukter i den halvdyre eller meget dyre ende af prisskalaen.

Se også:  Nem VR til mobilen: HTC er klar med Vive Flow

Det forventes dog, at vi vil se flere prisvenlige Windows-mobiler i stil med HTC 8S i løbet af 2013. Nokia 520 var i skrivende stund endnu ikke lanceret på det danske marked, men den forventes på hylderne her i andet kvartal og vil med sin aggressive prissætning blive en direkte og hård konkurrent til HTC 8S, ligesom den vil medvirke til at give Windows Phone 8 en langt bredere kundeappel end hidtil.

Her er nogle af de produkter, du kan møde i butikkerne lige nu – med cirkapriser.

Nokia Lumia 920: 4800 kr.

Samsung Ativ S: 3800 kr.

HTC 8X: 3500 kr.

Nokia Lumia 820: 3000 kr.

Nokia Lumia 520: 1500 kr.

[pt id=’2027101′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Priskrigen tager til i styrke med den spritnye Nokia Lumia 520 som fås i fem forskellige farver.”‘]

Priskrigen tager til i styrke med den spritnye Nokia Lumia 520, som fås i fem forskellige farver.


HTC 8S
  • Brugervenlighed
  • Funktionalitet
  • Ydelse
  • Pris
4
Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
HTC
smartphone
Windows Phone
Windows Phone 8

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S