Home » Stationær computer » Prisbevidst underholdning
Prisbevidst underholdning

Prisbevidst underholdning

Share

Den er rigtig god til film, underholdning, surf og kontorarbejde. Samtidig er den billig og støjsvag

Det er tydeligt, at Medion ikke mener at den stationære computer er død. Fra onsdag d. 30. har de endnu en af slagsen til salg i Aldi, nemlig MD 8335 til en pris på kun 3.799 kroner.

Computeren er så absolut ikke en spillecomputer, hvilket Medion heller ikke positionerer den som. Næ, den er en multimediacomputer, og for egen regning kan vi godt tilføje en all-round computer.

Lidt tal

Vi kørte den igennem et par af vores benchmarks. Den første var 3DMarkVantage, efterfulgt af PCMarkVAntage, HD Tune Pro 3,5 og det blev SiSoftware Sandra Lite, der afsluttede benchmarkene.

Ganske som ventet scorede den ikke godt i 3DMarkVantage, der primært måler om computeren er god til spil. 2382 3DMarks var, hvad det kunne blive til. Noget bedre var det dog med PCMarkVantage, hvor det blev til 4774 PCMarks.

Se også:  En rejse tilbage til MSX-computerne

En nøje gennemgang af disse tal viste da også, at når det kom til videobehandling og kontorprogrammer, så scorede MD 8335 faktisk ret højt, specielt når det tages i betragtning, at det er en computer til under 4.000 kroner.

Harddisken var en udmærket 640GB stor harddisk, med en gennemsnitlig overførselshastighed på 67,1MB/sekund. Slet ikke dårligt. Og 640GB er faktisk en helt utrolig stor kapacitet for en harddisk i en hjemmecomputer.

SiSoftware Sandra Lite kiggede nærmere på arkitekturen i computeren, og her kom den blandt andet ud med en score på 38,8 GIPS i Dhrystone ALU-testen og 36,6 GFLOPS i Whetstone iSSE3-testen. Flotte tal, der viser en computer, der er skruet fornuftigt sammen.

Alt det andet

Medion har med denne model, besluttet sig til at skifte det dårlige tastatur og den meget lille mus ud. Der er nu kommet et flot og fladt tastatur, der er ret behageligt at bruge. Det har stadig lidt for meget en følelse af “plastik” over sig. Men det er en klar forbedring i forhold til tidligere tider.

Se også:  En rejse tilbage til MSX-computerne

Musen er også blevet opdateret til en noget større model, hvilket er godt. Nu savner vi bare noget vægt i den, så det ikke føles som en billig gang plastik i hånden på brugeren.

Computeren er udstyret med 4GB DDR2 hukommelse, har Windows Vista med mulighed for en gratis opgradering til Windows 7, et kombi dvd/cd brænder drev, trådløst netværkskort efter 802.11N-standarden og et 10/100/1000MB/s ethernetkort. Det er slet ikke så dårligt, nå ja, så er den også udstyret med en quad-core processor.


md8335
4

Alt om DATA siger

En god mulitimediecomputer, som også kan bruges til surf og kontoropgaver. Prisen er helt perfekt – du får rigtig meget for pengene.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
aldi
Computere
medion
multimedia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S