Home » Printer » Printere til hjemmet [TEST]: Få en printer der passer til dit behov
Printere til hjemmet [TEST]: Få en printer der passer til dit behov

Printere til hjemmet [TEST]: Få en printer der passer til dit behov

Share

En printer er ikke længere en obligatorisk ting, der bare skal være der. Det er noget, man vælger aktivt til, hvis man har behovet. Men hvilken printer passer så til lige netop dit behov? Vi kigger på tre vidt forskellige modeller

Engang kunne man ikke forestille sig at leve uden, men i dagens opkoblede
verden, hvor billetter, breve og billeder kan sendes over nettet og håndteres på mobile enheder, er behovet for en printer ikke helt det samme.

Mange kan fint leve uden, men en printer kan nu alligevel være rar at have i mange tilfælde. Dog kan der være stor forskel på, hvilke behov den skal opfylde. Den samme printer vil ikke nødvendigvis være den rigtige for alle.

Multi, design eller foto

Det sikre valg har altid været multifunktionsprinteren. Den dækker dig ind med både print, scan, kopi og måske endda også fax og andre features. På sin vis kan alle tre testdeltagere kaldes multifunktionsprintere. Canon er dog den stærkeste eksponent for denne kategori. En sort firkantet klods, der i ligeså høj grad er skabt til at spytte dokumenter ud som at scanne indhold til computeren og agere klassisk kopimaskine.

Den er dog ikke kun til sort/hvid-indhold. Canon har gjort en indsats for at optimere den til fotoprint i farver. Den leveres med i alt fem patroner til forskellige farvetoner og har en dedikeret bakke til fotopapir på bagsiden.

Se også:  Komplet guide: Hop ind i en verden af 3D

Er print af fotos dit primære formål, er Epsons printer dog endnu bedre gearet til det. Den kan godt printe tekstdokumenter og endda også grafik på cd’er, men den er særligt optimeret til billeder.

Det er en større maskine, der kan printe op til A3+, så du kan få dine fotos blæst op i storformat. Den bruger endnu flere patroner end Canons og er forsynet med en automatisk dokumentføder, som man lige skal vænne sig lidt til.

HP’s printer er til den moderne bruger, der ønsker sine beskedne printbehov dækket så nemt og diskret som muligt. Den stilsikre, hvide kasse er designet til at blende ubesværet ind i det moderne hjems indretning og kan iklædes covers i stof, plast og endda kork for at fjerne enhver snert af nørdet teknologi.

Med en blæk- og en multifarve-patron klarer den både dokumentprint og foto. Det er dog en skam, at der ikke er en papirbakke bygget ind. Du er nødt til at klappe låget op og sætte papir bagi. Det gør den mindre kompakt og bryder med det stilrene udseende, når den er i brug. Vi endte med at tage papiret ud, når vi ikke brugte den. Det er lidt besværligt.

Se også:  HP Elite Folio 13.5" [TEST]: Toplækker hybrid-maskine med lang batteritid
Moderne betjening

HP skal dog have point for at have gentænkt hele måden at omgås en printer. Slut med små skærme med kringlede menuer. Det hele styres fra mobilen eller computeren. Der er slet ikke noget display på Tango X, kun et par simple lysikoner. Det første du gør, er derfor at få den koblet på dit Wi-Fi-netværk. Så er der trådløs forbindelse til dine enheder. Det sker imponerende nemt.

Med brugervenlige apps til smartphone og computer har du adgang til alle funktioner samt status på blækniveau, papir osv. Det er lækkert præsenteret, og de gængse printfunktioner er krydret med tidstypiske features, som muligheden for at udskrive billeder fra din Facebook-profil. Der er også en funktion til at scanne med dit mobilkamera. Bedre end ingenting, når nu printeren ikke har indbygget scanner.

Desværre snydes vi her i Danmark for en af printerens sjoveste features, nemlig muligheden for at styre den med stemmen. Tango X understøtter Google Assistant, bare ikke på dansk. I hvert fald ikke endnu, men forhåbenligt kommer det i en fremtidig opdatering.

TAGS
Canon
Epson
HP
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S