Home » Printer » Printere [TEST]: Her får du flest print for pengene
Printere [TEST]: Her får du flest print for pengene

Printere [TEST]: Her får du flest print for pengene

Share

Er fysiske print en vigtig del af arbejdet på dit hjemmekontor, kan det godt betale sig at investere lidt i printeren. Det er dog ikke altid den billigste, der i sidste ende er bedst for budgettet

Er dine printbehov mere end blot et par billetter engang imellem, kan det godt betale sig at investere i en printer, der ikke er den billigste på hylden. Ud over bedre funktioner og højere printkvalitet kan den i længden spare dig penge, når man regner på de løbende omkostninger. Hvor mange print, du får for pengene, er der dog stor forskel på. Vi kigger her nærmere på to printere til det seriøse hjemmekontor.

De fylder noget. HP OfficeJet Pro 9012 nærmer sig en mindre kontorprinter i format. Det er dog en rigtig nydelig maskine, udformet i moderne, stilsikkert design, som vil klæde de fleste hjemmekontorer. Den lidt mindre Epson-printer er også ganske præsentabel, omend den føles en en anelse billigere i sin konstruktion.

Se også:  Epson EH-LS300B [TEST]: Alt-i-en-hjemmebio til den store underholdning

At Epson-printeren er mindre skyldes til dels, at den ikke har indbygget papirbakke – den sidder udvendigt, på bagsiden – til dels, at den ikke har automatisk arkføder på toppen. Begge dele har HP’en. De ekstra kubikcentimeter er derfor ikke bare spildplads. De er fornuftigt udnyttet.

Begge printere har scannerplade under låget foroven, så de også kan tjene som scanner og kopimaskine. Opsætningen af begge printere er ret nem. Du bliver taget i hånden og ført gennem hele processen med installation af blæk, kalibrering m.m. Epsons printer anvender Ecotank-systemet.

Du fylder blæk i indbyggede tanke i stedet for at isætte blækpatroner. Det er ret nemt. Man vender bare bunden i vejret på flaskerne og venter til de er tomme. Systemet er konstrueret helt idiotsikkert, så du ikke kan sætte en flaske i det forkerte hul. Efter påfyldning er der en lang kalibreringstid på 10 minutter.

Stor forskel i betjening

Der er farveskærm på fronten af dem begge, med vipbart panel, så de er nemmere at betjene ovenfra. HP’en har touchskærm, så du kan tilgå funktionerne direkte. Epson betjenes med knapper ved siden af skærmen. Det betyder ikke overraskende, at betjeningen er væsentlig nemmere hos HP. Det ér bare lidt mere intuitivt med en touchskærm, og HP har gjort en indsats for at gøre menuerne let overskuelige.

Se også:  Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant

Det behøvede nu heller ikke være så vanskeligt at navigere på Epson-printeren, som det desværre er tilfældet. Der er ting, som bare ikke giver mening, eksempelvis at kommandoen “OK” skifter fra den ene knap til den anden midt under en arbejdsgang, og at Wi-Fi-indstillinger gemmer sig i to forskellige menuer. Dertil kommer de uundgåelige tålmodighedstest, som at indtaste en lang adgangskode ved at bladre hele alfabetet igennem for hvert bogstav. Det er ikke et system, man har lyst til at bruge mere tid på end absolut højst nødvendigt.

TAGS
budget
Epson
HP
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S