Home » Printer » Dansk printfirma gør op med knudrede leasingkontrakter
Dansk printfirma gør op med knudrede leasingkontrakter

Dansk printfirma gør op med knudrede leasingkontrakter

Share

PrinterGuys udfordrer de udenlandske aktører, som i årevis har domineret printmarkedet med lange uigennemskuelige leasingkontrakter. En ny forretningsmodel, baseret på fri print uden binding, skal gøre det langt mere simpelt at leje printer

“Det er på tide, at min branche en gang for alvor bliver revolutioneret. Det skal være slut med bondefangeri og uigennemskuelige kontrakter. Det er målet, at PrinterGuys’ nye koncept skal revolutionere printbranchen, præcis som dengang telefoni gik fra komplekse abonnementer til fri tale og fri data til en fast pris, og kunderne endelig fik mere fair vilkår”, siger Carsten Andersen, stifter af PrinterGuys.

Opgør med bindingstyranni

PrinterGuys blev startet af teknikumingeniør Carsten Andersen, der igennem 20 år har mødt kunder, der var trætte af dyre, uigennemskuelige leasingaftaler, de ikke kunne komme ud af. Oftest var de bundet på tre, fem eller syv år til den samme printerleverandør. På den baggrund kom PrinterGuys til verden, og nu tager virksomheden det ultimative skridt. De vil tilbyde fri print på abonnement til en fast månedlig pris.

Se også:  Printere [TEST]: Her får du flest print for pengene

“Kopisælgere har efterhånden fået et rigtig dårligt ry. Det er ikke så underligt, når man ser, hvor mange sager der bliver ført ved domstolene på vegne af virksomheder, der er blevet snydt eller fanget i dyre leasingaftaler. Det skal vi lave om på. PrinterGuys sætter en ny kurs for hele print- og kopibranchen, som trænger til at blive ligeså fair og ukompliceret, som når vi køber et telefonabonnement. Det er kun på tide”, siger Carsten Andersen, stifteren af PrinterGuys.

Simpel model

Ifølge Carsten Andersen er der over årene opbygget et lyssky renommé, hvor mange virksomheder føler sig låste af indviklede og lange leasingaftaler, som indeksreguleres halv- eller helårligt. Den usikkerhed og gråzone der ligger i den forretningsmodel forsvinder helt, og det er til kundernes fordel, mener stifteren af PrinterGuys.

Se også:  Indsigt: Sådan virker de nye PageWide-printere

En kontrakt hos PrinterGuys er skrevet på forståeligt dansk og fylder en enkelt side. Kunder hos PrinterGuys får et printerabonnement til en fast pris hver måned med fri print og service, som kan opsiges fra dag til dag. Det betyder, at ingen i virksomheden skal bekymre sig om den næste faktura. Prisen ændrer sig aldrig – uanset hvor meget der bliver printet, eller hvor meget service der er lavet på maskinen.


TAGS
printer
printerguys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S