Home » Printer » Dansk printfirma gør op med knudrede leasingkontrakter
Dansk printfirma gør op med knudrede leasingkontrakter

Dansk printfirma gør op med knudrede leasingkontrakter

Share

PrinterGuys udfordrer de udenlandske aktører, som i årevis har domineret printmarkedet med lange uigennemskuelige leasingkontrakter. En ny forretningsmodel, baseret på fri print uden binding, skal gøre det langt mere simpelt at leje printer

“Det er på tide, at min branche en gang for alvor bliver revolutioneret. Det skal være slut med bondefangeri og uigennemskuelige kontrakter. Det er målet, at PrinterGuys’ nye koncept skal revolutionere printbranchen, præcis som dengang telefoni gik fra komplekse abonnementer til fri tale og fri data til en fast pris, og kunderne endelig fik mere fair vilkår”, siger Carsten Andersen, stifter af PrinterGuys.

Opgør med bindingstyranni

PrinterGuys blev startet af teknikumingeniør Carsten Andersen, der igennem 20 år har mødt kunder, der var trætte af dyre, uigennemskuelige leasingaftaler, de ikke kunne komme ud af. Oftest var de bundet på tre, fem eller syv år til den samme printerleverandør. På den baggrund kom PrinterGuys til verden, og nu tager virksomheden det ultimative skridt. De vil tilbyde fri print på abonnement til en fast månedlig pris.

Se også:  Tekst- og fotoprints i topklasse: Her er den bedste printer til studiet

“Kopisælgere har efterhånden fået et rigtig dårligt ry. Det er ikke så underligt, når man ser, hvor mange sager der bliver ført ved domstolene på vegne af virksomheder, der er blevet snydt eller fanget i dyre leasingaftaler. Det skal vi lave om på. PrinterGuys sætter en ny kurs for hele print- og kopibranchen, som trænger til at blive ligeså fair og ukompliceret, som når vi køber et telefonabonnement. Det er kun på tide”, siger Carsten Andersen, stifteren af PrinterGuys.

Simpel model

Ifølge Carsten Andersen er der over årene opbygget et lyssky renommé, hvor mange virksomheder føler sig låste af indviklede og lange leasingaftaler, som indeksreguleres halv- eller helårligt. Den usikkerhed og gråzone der ligger i den forretningsmodel forsvinder helt, og det er til kundernes fordel, mener stifteren af PrinterGuys.

Se også:  Ram-hukommelse og printere er steget mest i pris

En kontrakt hos PrinterGuys er skrevet på forståeligt dansk og fylder en enkelt side. Kunder hos PrinterGuys får et printerabonnement til en fast pris hver måned med fri print og service, som kan opsiges fra dag til dag. Det betyder, at ingen i virksomheden skal bekymre sig om den næste faktura. Prisen ændrer sig aldrig – uanset hvor meget der bliver printet, eller hvor meget service der er lavet på maskinen.


TAGS
printer
printerguys

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S