Print labels med mobilen

Print labels med mobilen

Share

Brother gør det billigere og mere elegant end nogensinde at printe labels med din smartphone

Moderne labelprintere er kommet i smartphone-alderen. De har indbygget trådløst netværk og kan betjenes via en brugervenlig app.

Brothers iPrint&Label app gør det nemt at designe labels og udskrive dem på holdbare selvklæbende tapes, der fås i mange farver og bredder.

iPrint&Label er en videreudvikling af Brothers iPrint&Scan, som i perioder har været en af de mest downloadede kontor-apps i den danske del af Apples App Store.

Den gratis iPrint&Label fås til både iOS og til Android. I begge tilfælde kan man klare sig uden printerdrivere. Man skal blot åbne app’en, der så automatisk finder egnede labelprintere i det trådløse netværk.

Se også:  Brother DCP-J785DW [Test]

Gratis app med mange kreative muligheder

Man kan enten bare skrive løs og trykke print, hvorefter ens tekster vil blive udskrevet et øjeblik senere på en Brother labelprinter i netværket.

Eller man kan bruge en af app’ens mange skabeloner til hurtig fremstilling af f.eks. adresse-labels, labels til ringbind, navneskilte eller asset management.

Der ligger også grafiske labels til skilte i app’en. Man kan vælge dem fra kategorier som fødselsdagsbannere, bygge/anlæg, begivenheder eller forsendelse.

Selvfølgelig kan iPrint&Label også integreres med smartphonens og tablettens øvrige apps og features. Således kan man tage fotos, beskære dem og lægge dem på labels, der så udskrives trådløst på tape.

Se også:  Briller med skærm gør arbejdet mere effektivt

Del denne