Home » Printer » Print dine minder
Print dine minder

Print dine minder

Share

 Annonce 

[Sponsoreret indhold]

Print feriefotos og andre gode minder ud på denne kompakte labelprinter, som kan printe både fotos og almindelige labels i fuld farve, uden brug af blæk

Labelprintere – det er noget med sort tekst på hvid baggrund. Ikke længere!

Med Brother VC-500W er ingenting, som det har været. Denne labelprinter udskriver i fuld farve. Du behøver slet ingen blæk, og du kan udskrive fotos og labels i forskellige bredder og i (næsten) den længde, du ønsker.

Du kan læse vores test af Brother VC-500W her.

Labelprinteren byder på helt nye muligheder. Du kan nemlig bruge Brother VC-500W til hurtigt at printe dine sjove oplevelser, billeder af vennerne eller ferieminder ud i labelformat og placere dem i f.eks. et album. Det er nyt!

På den praktiske side kan du udskrive flotte fotos og labels i alle de farver, du drømmer om – lige til at fæstne på mapper, hylder osv. Det kan også være gæsteskilte, sikkerhedsskilte eller firmalogoer.

Det er nemt at sætte sine labels og fotos fast. Du trækker blot bagsiden af, så fungerer det ligesom et klistermærke.

Slip for blæk

Du får ikke brug for blæk. Printeren er baseret på ZINK-teknologien (Zero Ink), hvor al farve ligger i labelrullen og fremkaldes ved hjælp af en varmeproces i printeren.

Labelrullerne fås som baner i kassetter, der nemt klikkes ind på printerens bagside, og så er du klar til at printe. Vælg mellem fem bredder.

 

Med Brother VC-500W kan du udskrive labels og farvefotos uden at skulle tænke på at udskifte blæk. Papiret skifter simpelthen farve, når du printer. Du køber labelruller, som fås i fem forskellige størrelser (fra 9-50 mm bredde). Labelrullerne er placeret i en kassette, som du ubesværet skubber på plads på printerens bagside.

Med Brother VC-500W kan du udskrive
labels og farvefotos uden at skulle tænke på at udskifte blæk. Papiret skifter simpelthen farve, når du printer. Du køber labelruller, som fås i fem forskellige størrelser (fra 9-50 mm bredde). Labelrullerne er placeret i en kassette, som du ubesværet skubber på plads på printerens bagside.

Udskrivningen kan naturligvis ske fra både pc og mobile enheder såsom smartphones og tablets. Du kan tilslutte med USB-kabel eller printe trådløst via Wi-Fi. Mere fleksibelt bliver det ikke. Der hører app til printeren, så du nemt kan designe dine egne flotte labels på mobilen.

Skær af med et swipe

Du vælger selv, hvornår rullen med din label eller dit farvefoto skal skæres af. Det sker ganske enkelt ved, at du swiper med en finger i en fordybning oven på printeren, som har en indbygget kniv. Det er da ukompliceret.

Printeren vejer lige godt et halvt kilo og er kun 11,6 cm på længste led. Så put den i en taske, og tag den med!

Se mere på
www.brother.dk/vc-500w


TAGS
annonce
Brother
Labelprinter
sponsor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S