Home » Styresystem » Pres det bedste ud af din Windows-computer
Pres det bedste ud af din Windows-computer

Pres det bedste ud af din Windows-computer

Share

Optimer din Windows pc, så den leverer det absolut ypperste. Vi viser dig hvordan i det nye nummer af Alt om DATA, som også byder på en stor test af wi-fi gadgets til hjemmet samt en stor konfirmationskonkurrence

Windows er et glimrende styresystem, men for at få det bedste ud af det, kræver det, at du bruger lidt tid på at få det tilpasset og trimmet til dine behov. Det er ikke særlig svært, og resultatet kan blive en langt hurtigere og mere imødekommende computer. I vores store guide hjælper vi dig på vej.

Gadgets til det smarte hjem

Der er nærmest ingen grænser for hvad du efterhånden kan koble på nettet. Vi kaster et blik på nogle af de nyeste wi-fi-gadgets til hjemmet, og ser på hvad der holder og hvad der ikke gør.

Se også:  Her er Windows 11: Nyt look og et boost til hybridarbejde og gaming
Befri din mobil

Er du træt at Android, så er det måske på tide at give LineageOS en chance. Her får du et styresystem som er mere åbent og giver større frihed end Googles mobile OS. Vi viser dig hvordan du installerer det og finder de fedeste funktioner.

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 06/2018, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.

Se også:  Guide: Sådan gør du dine internet-ting sikre


TAGS
optimering
Windows

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S