Home » Betalingssoftware » Adobe giver dig professionel videoredigering på mobilen
Adobe giver dig professionel videoredigering på mobilen

Adobe giver dig professionel videoredigering på mobilen

Share

Med Premiere Rush CC har Adobe overført deres stærke videoredigeringssoftware til en brugervenlig app, der gør det muligt at lave professionelle videoer på farten

Ved den store Adobe MAX konference i Los Angeles har Adobe netop løftet sløret for en række nyheder til det kreative folk, der arbejder video- og billedredigering.

Professionel videoredigering på farten

Allerede i juni kom det frem, at Adobe arbejdede på mobilvenlig lillebror til Premiere Pro. Og er sløret så løftet for Premiere Rush CC (tidl. Project Rush). En brugervenlig app, hvor også amatører kan optage, redigere, farvebehandle, lydjustere og distribuere deres film direkte på YouTube. Premiere Rush CC samler kræfterne fra Premiere Pro CC og After Effects CC og giver brugerne adgang til at optage, redigere og publicere indhold, hvor end de befinder sig i verden og fra hvilken som helst enhed.

Premiere Rush CC er tilgængelig nu på Windows, macOS og iOS. Den kommer også til Android i 2019. For individer koster Premiere Rush CC 9.99 dollars pr. måned, for teams er prisen 19.99 dollars pr. måned og for virksomheder er den 29.99 pr. dollars. Premiere Rush CC er også inkluderet i All Apps, Student samt Premiere Pro CC og kommer med 100 GB CC-lagerplads. Ved behov for mere plads kan man tilkøbe op til 10 TB. Premiere Rush CC Starter Plan giver brugerne fri adgang til alle Premiere Rush CC’s funktioner, brug af computer og mobile apps samt mulighed for at skabe et ubegrænset antal projekter og eksportere op til tre projekter gratis.

Se også:  Adobe lancerer opdateringer til Premiere Pro og Premiere Rush
Flere projekter i støbeskeen

Foruden den nye Premiere-app vil Adobe være klar med Photoshop i fuld version til iPad i 2019.

2019 kommer også til at byde på andre nye projekter fra Adobe. Project Aero er en ny Augmented Reality-app, som giver designere mulighed for at skabe oplevelser, hvor digitalt indhold placeres i den virkelige verden. Ved Adobe MAX fik publikum fx en smagsprøve på, hvordan indkøbsoplevelsen inden for retail kan transformeres gennem Augmented Reality.

”I dag har vi løftet sløret for en række af fremtidens kreative apps, der vil skabe stor værdi for brugerne ved at forandre arbejdsgange på tværs af enheder og platforme. Ved fortsat at udvikle vores kerneprodukter, så de omfavner nye grene som oplevelsesdesign, videoindhold til sociale medier og spirende medier som touch, stemme, 3D og augmented reality, er Adobe Creative Cloud for alvor blevet platformen for alle kreative,” siger Scott Belsky, Chief Product Officer og Executive Vice President for Creative Cloud hos Adobe.

Se også:  Stor Adobe-opdatering: Nye værktøjer til videoredigering
Andre udvalgte nyheder fra Adobe

• Project Gemini er ny tegne-app, der forbedrer de kreative arbejdsgange på tværs af enheder. Appen, der bliver tilgængelig på iPad i 2019, kombinerer raster- og vektorformater og nye dynamiske pensler i én app. Project Gemini giver desuden kreative mulighed for at bruge og synkronisere deres foretrukne pensler fra Photoshop.

• Som tidligere annonceret har Photoshop CC fået en kraftigt forbedret Content-Aware Fill-funktion, og InDesign har fået en ny Content-Aware Fit-funktion, der registrerer billeder og automatisk tilpasser dem til de valgte billedrammer.

• Adobe XD, der bruges til UX/UI-design til hjemmesider og apps, har fået tilføjet teknologi, der gør det muligt at skabe oplevelser og apps, som kan forbindes til stemmestyrede enheder som Amazon Echo.

• Adobes Creative Cloud og Experience Cloud bliver fremover endnu mere integreret med hinanden, så man bl.a. kan tilgå elementer i Experience Cloud fra sine Creative Cloud apps.


TAGS
adobe
Adobe Premiere
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S