Home » Apps » Adobes fede video-app kommer nu til Android
Adobes fede video-app kommer nu til Android

Adobes fede video-app kommer nu til Android

Share

Premiere Rush gør det let at lave professionelle videoer. Adobe lancerede appen sidste år, men kun på iOS. Nu kan Android-brugere også komme i gang med at lave videoer på farten

Videoformatet fylder mere og mere på alt fra nyhedssites til sociale medier, og det at lave videoer er ikke længere forbeholdt de professionelle. Derfor blev det også taget godt imod, da Adobe, der ellers er mest kendte for de professionelle videoredigeringsprogrammer Premiere Pro og After Effects, løftede sløret for en helt ny videoapp.

Arbejd hvor som helst

Premiere Rush er den første alt-i-en app videoapp, der både kan bruges på desktop og mobil. Appen gør det let at oprette, redigere og dele videoindhold på nettet. Appen er netop også blevet tilgængelig for Android-brugere, der kan downloade den via Google Play Store og Samsung Galaxy App Store.

Se også:  Adobe opgraderer sine programmer – nemmere at sætte en himmel ind

Den integrerede desktop- og mobilløsning synkroniserer automatisk alle dine projekter til skyen, så du kan arbejde på dem hvor som helst og fra enhver enhed. Enkel redigering og farve- og lydjustering er lige ved hånden, mens Adobe Stock-integrationen og redigerbare Motion Graphics-skabeloner giver dig mulighed for hurtigt at komme i gang og tilpasse dine projekter på et utal af måder. Premiere Rush’ direkte delingsfunktion gør det desuden let og hurtigt at dele videoindhold på sociale medier.

Premiere Rush er nu tilgængelig på følgende mobiltelefoner: Samsung Galaxy S10/10+, S9/9+, Note9, Note8, S10e, Google Pixel 3/3XL, 2/2XL og OnePlus 6T. Prisen er 92,50 kroner om måneden for appen alene, men den kom også købes i bundles med andre Adobe-apps. Se mulighederne her.

Se også:  Grafik er ikke kun Adobe – erfaren aktør fornyr sig stadig

Se en præsentation her:


TAGS
adobe
Adobe Premiere
rush
videoredigering

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S