Home » Mobiltelefon » OnePlus Nord 2 5G er landet – her er alt du skal vide
OnePlus Nord 2 5G er landet – her er alt du skal vide

OnePlus Nord 2 5G er landet – her er alt du skal vide

Share

Efterfølgeren til den populære mobiltelefon OnePlus Nord er frigivet. For under 3300 kroner får du en opgraderet version med endnu bedre kamera og ydelse samt ny AI-processor

Blot et år efter fremviser OnePlus nu efterfølgeren til den populære mobiltelefonserie Nord. OnePlus Nord 2 5G er navnet på seneste medlem af familien. Ud over en lang række forbedrede specifikationer, er det især batterikraften og den nye AI-processor, som tiltrækker sig opmærksomhed.

Modsat de fleste producenter af Android-smartphones er OnePlus skiftet fra klassiske Snapdragon til en processor kaldet Dimensity. Den nye 1200-AI processor, som OnePlus lover, vil levere op til 65 procent mere cpu-ydelse, er udviklet i samarbejde med firmaet MediaTek.

Stærkere grafik og levende billeder

Netop ydelsen er et af de største trækplastre ved OnePlus Nord 2 5G. Blandt andet vil smartphonens gpu levere over dobbelt så meget i forhold til OnePlus Nord fra 2020. Det betyder endnu bedre billedbehandling på den 6,43” store Amoled-skærm.

To farver

Mobiltelefonen fås i to forskellige farver.

Skærmen opdaterer med 90 Hz og er understøttet af funktionerne AI Color Boost og AI Resolution Boost takket være AI-ydelse. Dermed får du både levende og dynamiske billeder, for eksempel YouTube-indhold opskaleret til HD.

Se også:  Billig Nokia-mobil byder på stort batteri og stærkt kamera

”Med nye landvindinger inden for smartphone-teknologi, også i mellemgruppen, kan vi nu levere premium-oplevelser på mere tilgængelige enheder,” forklarer fortæller Pete Lau, stifter af OnePlus.

Forbedret kamera og batteri

Softwaren i OnePlus Nord 2 5G er også med til at forbedre optagelser og billedbehandling fra telefonens 50 MP Sony IMX766-sensor. I praksis kan du optage under selv de mest vanskelige forhold, da objektivet skulle være i stand til at suge over 50 procent mere lys ind.

Desuden får du et 8 MP vidvinkelkamera og et 32 MP selfie-kamera på fronten.

OnePlus Nord 2 5G har et 4500 mAh-batteri, som oplader fra død til spillevende telefon på godt en halv time. En anden feature er muligheden for at udstyre smartphonen med to simkort. Praktisk, hvis du vil bruge enheden til to forskellige abonnementer.

Se også:  Mobilen afslører om du er syg

Med efternavnet ”5G” har mobilen også forventninger at indfri. OnePlus har meldt ud, at den populære model i sin seneste version er i stand til at downloade via 5G-netværket med en hastighed på 2,85 Gbps.

Pris og lancering

OnePlus Nord 2 5G fås i forskellige versioner. For en version med 8 GB ram og 128 GB lager skal du lægge 3299 kroner. For storebror-versionen med 12 GB ram og 256 GB lagerplads må du betale 3799 kroner.

OnePlus Nord 2 5G kommer i to farver: Blue Haze og Gray Sierra. Den kan forudbestilles nu og kommer på det danske marked 28. juli.


TAGS
Mobiltelefon
smartphone

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S