Home » Stationær computer » Test: Acer Predator G6-710 er iført kamppanser og klar til gaming
Test: Acer Predator G6-710 er iført kamppanser og klar til gaming

Test: Acer Predator G6-710 er iført kamppanser og klar til gaming

Share

Acer Predator G6-710 har et design, der tager afsæt i, hvorledes et kamppanser kunne tage sig ud, det signalerer action og aggressivitet i fulde mål.

Det mellemstore kabinet gemmer desuden på et udvalg af stærk hardware samt en finurlighed eller to. På toppen befinder Turbo-knappen sig, og når den aktiveres, øges processorens hastighed, og der breder sig et rødt LED-lys fra siderne og fronten. Processorens hastighed øges fra en score på 133,4 gops i SiSoftware Sandra til 154,7 gops, hvilket svarer til en 16 procent stigning. Støjen går naturligvis også i vejret.

Vores målinger med 3DMark Fire Strike viser, at den samlede score næsten ikke går i vejret, det sker en anelse mere ved lave opløsninger, hvilket er meget naturligt. Scoren ved normal hastighed på 11.125 3DMarks i Fire Strike-testen, og 3188 3Dmarks i Fire Strike Ultra-testen borger nu også for styrke.

Vi har også spillet Fallout 4 i 3840 x 2160 pixel opløsning med de fleste indstillinger sat til Ultra. Det gik uden problemer, men man skal huske, at der findes spil, der er en hel del mere krævende hardwaremæssigt.

Kabinettets front er et studie i features og småløsninger på hverdagsproblemer. Det optiske drev befinder sig, ikke helt uventet, bag en luge, og det samme gør en ekstern 3,5″-drevplads, hvor man hurtigt kan isætte en 3,5″-harddisk uden at skulle åbne kabinettet.

Se også:  Test: Hvilken lyd-løsning er bedst til pc-brugeren?

En af de mere specielle løsninger ved Predator G6-710 er en udtrækkelig holder, hvorpå man kan hænge sit headset, når det ikke er i brug. Lidt mere traditionelt er den indbyggede SD-kortlæser, de to USB 2.0-porte samt stik til headset og mikrofon.

Bagpå er der yderligere seks USB 3.0 Type A-porte, 1 Gbit/s RJ45 ethernet-port, samt displayport og HDMI-porte til den integrerede grafik. Grafikkortet stiller desuden HDMI, 3x displayport 1.2 samt DVI-I dual link-port til rådighed.

Kabinettet er ikke det største, men luftgennemstrømningen er til gengæld tænkt ind i konstruktionen, da der suges luft ind flere steder på fronten samt gennem venstre kabinetside, der er perforeret med lufthuller.
Da der er tale om en gamingcomputer, kan man ikke forvente, at den er moderat, når det kommer til støjniveauet, slet ikke når man giver sig i kast med krævende spil, hvor såvel processor og grafikkort belastes. Aktiveres Turbo-tilstand øges blæserstøjen og energiforbruget naturligvis også en del. I almindelig tilstand har vi målt et effektforbrug på 238,3 watt. I idle har vi målt energieffektforbruget til 45,3 watt.

Se også:  Logitech Pro X Wireless [TEST]: Bedste køb til ren gaming

Kan det hele, næsten
Den testede udgave af Predator G6-710 er udstyret med et GTX980 grafikkort, der er i stand til at klare de fleste spil ved 2560 x 1440 pixel ved højeste kvalitetsindstillinger. Der findes dog en udgave med GTX980 Ti-grafikkortet, der er endnu stærkere.

Uanset hvad, er der tale om en meget kraftig computer med en meget stærk processor, rigeligt med ram og en system-ssd der i HD Tune Pro 5.60 er målt til at have en sekventiel skrivehastighed på 347,2 MB/s samt en sekventiel læsehastighed på 479,5 MB/s.

Komponenterne er potente, men det er ikke muligt at installere et ekstra grafikkort. Det ville med de eksisterende grafikkort være eneste måde at sikre sig, at man kan spille alle spiltitler i 4K-opløsning.
Man kan også vente på næste grafikkortgeneration, hvor et enkelt grafikkort måske kan klare 4K-opløsning optimalt, vi får se. 

Hvis du vil læse lidt mere om computerens herligheder, kan du gøre det ved at klikke her for at lande på producentens webside. 


Acer Predator G6-710
  • Ydelse
  • Støj
  • Elforbrug
  • Features
  • Pris
4

Alt om DATA siger:

En meget velbygget gamingcomputer, der har kræfter til alt undtagen det mest ekstreme. Fyldt med forskellige spændende features, herunder udskiftelig harddisk via fronten. Computeren er dog til den dyre side, selv når man tager hardwaren i betragtning.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Acer
Acer Predator G6-710
G6-710
Gaming
Predator
stationær computer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S