Home » Kamera » Kraftfulde kompaktkameraer fra Canon
Kraftfulde kompaktkameraer fra Canon

Kraftfulde kompaktkameraer fra Canon

Share

PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III leverer stærke fotofunktioner til bloggere, feriefotografer og andre med behov for et kompakt kamera

Begge kameraer vejer kun lidt over 300 gram, men er forsynet med stærk fototeknologi i form af Canons kraftfulde DIGIC 8-billedprocessor samt en 20,1 megapixel 1,0-type stablet sensor. De begge benytter sig af CR3 RAW-formatet og har et stort dynamikområde, der er fuldt understøttet af Canon Digital Photo Professional (DPP) samt Adobes Camera Raw software.

PowerShot G5 X Mark II har 5x zoomobjektiv med lysstærk f/1.8-2.8-blænde, som håndterer scener i svagt lys uden problemer. PowerShot G7 X Mark III’s 4.2x f/1.8-2.8-zoomobjektiv er designet specielt til vloggere, der filmer på forskellige locations og under forskellige optagelsesforhold, så de kan skyde videoer i høj opløsning uanset lysforholdene. Den snævre dybdeskarphed, der opnås ved hjælp af den store blænde, giver fotografer muligheden for at indfange motiver med utroligt skarpe detaljer og frembringe en smuk bokeh-effekt i professionelt udseende billeder.

Komplet kreativ kontrol

Øvede hobbyfotografer og vloggere kan få fuld kontrol over billedet i både auto- og manuel-programmerne. PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III har menu-design inspireret af Canons digitale spejlreflekskameraer. Kontrolringen giver direkte adgang til de vigtigste funktioner. PowerShot G5 X Mark II har en elektronisk pop-op-søger – en OLED-skærm med 100% dækning og 2,36 mio. punkter. Bagpå er der en touchskærm, der kan vippes.

Canon PowerShot G5 X Mark II.

Canon PowerShot G5 X Mark II.

Med PowerShot G7 X Mark III’s vipbare touchskærm kan vloggere optage videoer og film med sig selv i fokus.

Canon PowerShot G7 X Mark III .

Canon PowerShot G7 X Mark III .

Begge kameraer har AF+MF-funktion, som fokus kan justeres manuelt, selv efter autofokus er slået til. Et indbygget ND-filter leverer levende farver, selv når man optager i skarpt lys.

Se også:  Canon Pixma G3560 [TEST]: En kreativ blæksprutte

Begge kameraer har kontinuerlige optagelseshastigheder på op til 20 billeder/sek., og en 30 billeder/sek. RAW Burst Mode.

Video i 4K

Kameraerne har digital billedstabilisering, som skal sikre stabile videooptagelser. HDR-filmfunktionen minimerer tab af detaljer, og det forbedrede dynamikområde gør at indholdet får et mere naturligt udseende. Der kan skydes 120 billeder i sekundet i Full HD, hvis du ønsker flot slow motion, mens lodret optagelse giver et videoformat, der er ideelt til sociale medier. Med automatiske indstillinger til filmoptagelse er det nemt at få lækker video i kassen.

Manuel kontrol af lukkertid, blænde og ISO er stadigvæk mulig, så videoentusiaster har mulighed for at udvikle deres tekniske færdigheder.

Se også:  Nyt topkamera: Canon klar med et frådende fartmonster
Forbliv tilsluttet

Med Wi-Fi- og Bluetooth kan optagelserne sendes øjeblikkeligt til computeren, telefonen eller sociale medier, mens en livestreaming-funktion på PowerShot G7 X Mark III giver vloggere mulighed for at dele indhold live med følgere på sociale medier. PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III kan automatisk modtage GPS-koordinater for hvert billede, når de er tilsluttet en kompatibel mobilenhed, så fotografen kan tagge sine billeder på sociale medier. Når kameraerne bruges sammen med en ekstern enhed, er der mulighed for tilkobling via HDMI.

Canon PowerShot G7 X MK III koster 6.199 kroner inkl. moms.
Canon PowerShot G5 X MK II koster 7.299 kroner inkl. moms.

PowerShot G5 X Mark II og PowerShot G7 X Mark III – Vigtigste fælles egenskaber:

Ny, 20,1 Megapixel stablet sensor af 1,0-typen
DIGIC 8
4K-film (ingen beskæring)
120 fps Full HD-film
20 billeder/sek. i kontinuerlig optagelsesmetode og 30 billeder/sek. i RAW Burst Mode
Wi-Fi- og Bluetooth®-tilslutning
Letvægtskameraer, der passer i en jakkelomme

PowerShot G5 X Mark II – Vigtigste egenskaber:

Nyt 5x f/1.8-2.8-zoomobjektiv
Elektronisk søger, der popper op

PowerShot G7 X Mark III – Vigtigste egenskaber:

4.2x f/1.8-2.8-zoomobjektiv
Livestreaming
Mikrofonindgang


TAGS
Canon
kompaktkamera
powershot

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S