Kraftfuldt kompaktkamera fra Canon

Kraftfuldt kompaktkamera fra Canon

Share

Canon har opdateret den kompakte skarpskyder PowerShot G7 X Mark II med endnu stærkere billedteknik

PowerShot G7 X Mark II er udformet i samme ergonomiske design som de øvrige modeller i den efterhånden klassiske PowerShot G-serie. Det betyder, at kameraet er enkelt at betjene med nem adgang til alle væsentlige funktioner.

Rå kraft

Canons nye DIGIC 7 processor giver virkelig PowerShot G7 X Mark II mulighed for at vise, hvad det i dag er muligt at tilbyde forbrugerne i et kompaktkamera. Blandt andet kan nævnes superhurtig autofokusering samt muligheden for at fotografere op til 8 billeder i sekundet i RAW – det vil sige i maksimal, ukomprimeret kvalitet.

Selv om den fysiske formfaktor er kompakt, rummer PowerShot G7 X Mark II funktioner, som kendes fra Canons EOS DSLR-kameraer. Blandt andre Auto Lighting Optimizer, som forbedrer kontrasten i billederne uden, at det går ud over balancen mellem lyse og mørke områder.

Se også:  Kompakt kraftværk fra Canon

Netop den forbedrede kontrast gør det også nemmere at fokusere i dårligt lys. Desuden er det lysstærke f/1.8-2.8 objektiv generelt med til at forbedre lysfølsomheden i kameraet, og den nye 1.0 type CMOS sensor samt DIGIC 7 processorens forbedrede billedbehandlingsmuligheder giver nu endnu større fleksibilitet, selv når der fotograferes ved fuld zoom under vanskelige lysforhold. Desuden sørger Canons billedstabiliseringsteknologi Image Stabilizer med Dual Sensing IS effektivt for at eliminere kamerarystelser.

Manuel kontrol

PowerShot G7 X Mark II’s er forsynet med Canons kendte Lens Control Ring, der gør det muligt manuelt at kontrollere en række af de mest anvendte funktioner såsom blænde, lukkerhastighed og ISO samt ikke mindst manuel fokusering. Med MF Peaking er det muligt at forstørre et billedudsnit på kameraets touch-skærm og dermed få fuld kontrol over fokuseringen.

Kameraet kan skyde billeder i 14-bit RAW, og er det muligt at vælge Pictures Style – billedindstillinger optimeret til eksempelvis landskab eller portræt.

Video uden rysten

Se også:  Test: Flotte billeder, men for lidt zoom

PowerShot G7 X Mark II kan optage video i fuld HD. Ganske som ved fotografering af stillbilleder er der mulighed for fuld manuel kontrol ved optagelse. Den hurtige DIGIC 7-processoren forbedre mulighederne for at registrere pludselige bevægelser, mens Canon Dynamic Image Stabilisation giver billedstabilisering i 5 akser og Auto Level sikrer en lige horisont. Time-Lapse Movie funktionen gør det desuden muligt at optage over en længere periode og afspille i opspeedet tempo.

Skyd og del

Med PowerShot G7 X Mark II kan man dele såvel stillbilleder som videoklip trådløst via Wi-Fi eller via Dynamic NFC, som forbinder kameraet trådløst til kompatible NFC-enheder, inklusive Canon Connect Station CS100.

Del denne