Kraftfuldt kompaktkamera fra Canon

Kraftfuldt kompaktkamera fra Canon

Share

Canon har opdateret den kompakte skarpskyder PowerShot G7 X Mark II med endnu stærkere billedteknik

PowerShot G7 X Mark II er udformet i samme ergonomiske design som de øvrige modeller i den efterhånden klassiske PowerShot G-serie. Det betyder, at kameraet er enkelt at betjene med nem adgang til alle væsentlige funktioner.

Rå kraft

Canons nye DIGIC 7 processor giver virkelig PowerShot G7 X Mark II mulighed for at vise, hvad det i dag er muligt at tilbyde forbrugerne i et kompaktkamera. Blandt andet kan nævnes superhurtig autofokusering samt muligheden for at fotografere op til 8 billeder i sekundet i RAW – det vil sige i maksimal, ukomprimeret kvalitet.

Selv om den fysiske formfaktor er kompakt, rummer PowerShot G7 X Mark II funktioner, som kendes fra Canons EOS DSLR-kameraer. Blandt andre Auto Lighting Optimizer, som forbedrer kontrasten i billederne uden, at det går ud over balancen mellem lyse og mørke områder.

Se også:  Canon EOS 77D [TEST]: Brugervenligt kamera med professionel attitude

Netop den forbedrede kontrast gør det også nemmere at fokusere i dårligt lys. Desuden er det lysstærke f/1.8-2.8 objektiv generelt med til at forbedre lysfølsomheden i kameraet, og den nye 1.0 type CMOS sensor samt DIGIC 7 processorens forbedrede billedbehandlingsmuligheder giver nu endnu større fleksibilitet, selv når der fotograferes ved fuld zoom under vanskelige lysforhold. Desuden sørger Canons billedstabiliseringsteknologi Image Stabilizer med Dual Sensing IS effektivt for at eliminere kamerarystelser.

Manuel kontrol

Del denne