• Home »
  • Mus »
  • Logitechs trådløse gaming-mus oplader sig selv, når du spiller
Logitechs trådløse gaming-mus oplader sig selv, når du spiller

Logitechs trådløse gaming-mus oplader sig selv, når du spiller

Share

Logitech G Powerplay er verdens første trådløse opladningssystem til gamingmus. Det søger for at holde Logitechs nyeste gaming-mus konstant opladt, både mens du spiller, og når du holder pause

I modsætning til traditionelle, trådløse opladningssystemer, der kræver en inaktiv, stationær opladerenhed, er Powerplay designet til at levere uafbrudt opladning via museoverfladen – selv når musen er i gang. Det trådløse opladningssystem bruger elektromagnetisk resonans, der skaber et energifelt henover Powerplays 275 x 320 mm overflade. På den måde leveres trådløs strøm uden at forstyrre hverken registrering eller dataoverførsel.

Powerplay-energifeltet fanges og transformeres til opladestrøm ved hjælp af Powercore -modulet, som magnetisk føjes til de kompatible, trådløse gamingmus, Logitech G903 og G703.

Lynhurtig trådløs teknologi

Logitech lancere samtidig den nye Lightspeed-teknologi. Den giver rapporthastighed på et millisekund og end-to-end signaloptimering med responshastighed på konkurrenceniveau. Lightspeed har en trådløs signalstyrke, der er op til 16 x (12dB) højere end konkurrenterne, og en unik frekvensstyringsmekanisme, der automatisk undgår problematisk interferens. Det sikrer en jævn og ensartet ydeevne. Lightspeed understøtter både Powerplay og de to nye G903 og G703-gamingmus, så disse enheder kan parres direkte med Powerplays integrerede Lightspeed-modtager. Det giver optimal signalstyrke og bekvemmeligheden ved at have opladning og data i et enkelt USB-kabel.

Se også:  Test: Roccat Kiro

 

Nye gamingmus 

G903 og G703 er de seneste tilføjelser til i Logitechs omfattende udvalg af gamingmus. Begge mus leverer stor ydeevne og høj kvalitet samtidig med, at de har fået tilføjet den nye Lightspeed-teknologi. Derudover er de kompatible med Powerplay Wireless Charging System. Funktionerne i G903 og G703 omfatter:

● Pixel-præcis sensor: Både Logitech G903 og G703 musen er udstyret med PMW3366 optisk sensor, uden udjævning, filtrering eller acceleration i hele DPI området (200-12,000 DPI). Giver præcis og ensartet registrering, selv ved en hastighed på 400 IPS.

● Avanceret mekanisk knapspænding: En præcis spænding af metalfjedrene og eksklusive mekaniske pivothængsler på G903 holder højre og venstre museknap klar til at blive trykket på. Logitech G har forbedret designet og forstærket knappernes holdbarhed med op til 2.5x, så den holder til 50 millioner klik.

Se også:  Test: SteelSeries Siberia 800

Del denne