Home » AOD Pro » Power10-servere fra IBM skal hjælpe virksomheder med dataintensive ændringer
Power10-servere fra IBM skal hjælpe virksomheder med dataintensive ændringer

Power10-servere fra IBM skal hjælpe virksomheder med dataintensive ændringer

Share

Virksomheder over hele verden står over for store ændringer, og de skal indføres hurtigt. Det kan være en udfordring, men IBM har lige udvidet deres Power10 server-familie, for at hjælpe virksomhederne løse den udfordring

For nylig lancerede IBM en markant udvidelse af deres Power10 server-linje, der introducerede en mellemklasse af servere, der skal modernisere, beskytte og automatisere forretningsapplikationer og it-operationer.

IBM oplyser i en meddelelse, at den nye Power10-server kombinerer ydelse, skalabilitet og fleksibilitet med en ny ”betal-for-hvad-du-bruger”-model rettet mod virksomheder, der ønsker at udrulle nye tjenester hurtigt på tværs af mange forskellige miljøer.

Digital transformation tvinger organisationer til at modernisere både deres applikationer og it-infrastruktur. Systemerne i IBM’s Power-systemer er rettet direkte mod disse opgaver, og IBM oplyser, at de er optimerede til at drive arbejdsopgaver som databasedrift og kerneapplikationer for virksomhederne.

Se også:  Edge-servere får AI for selv at kunne tage data-beslutninger
En del af Red Hat-miljø

Hertil kommer at Power-systemet er en del af økosystemet med Red Hat OpenShift, der skulle gøre det muligt for IBM at samarbejde med klienter og forbinde kritiske arbejdsopgaver med nye, cloud-native tjenester bygget til at maksimere værdien af deres eksisterende infrastruktur-investeringer.

De nye servere kommer i selskab med IBMs Power10 E1080-serveren, der blev introduceret tilbage i september 2021. Med Power10-familien lover IBM, at der kommer high-end servermuligheder på tværs af hele produktlinjen.

Systemet understøtter kritiske sikre funktioner så som transparent hukommelseskryptering og avanceret processor/system isolering.

Power10-serien er bygget over IBMs Power10-processor med to gange så mange kerner og mere end to gange hukommelsesbåndbredde.

Se også:  Nvidia fortsætter rejsen fra grafikkort mod tunge enterprise-løsninger
Til dataintensive opgaver

Power10-familie er udviklet til især dataintensive opgaver med for eksempel SAP S/4HANA og til at flytte disse data op i den hybride sky.

IBM lover også, at sammen med IBM Power Virtual Server, kan de nye systemer hjælpe klienter, der ønsker at drive en sikker hybrid cloud, med høj ydelse og en konsistent arkitektur til it-infrastrukturen.

Systemet skulle være bygget til at beskytte følsomme data fra kerne til skyen og sikre, at både virtuelle maskiner og container-arbejdsopgaver kan køre samtidig på samme system.


TAGS
data
hybrid cloud
IBM
server

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S