Home » Transport » Porsche starter digital opladningsservice for alle elbiler
Porsche starter digital opladningsservice for alle elbiler

Porsche starter digital opladningsservice for alle elbiler

Share

Porsche Charging Service er en ny onlineplatform, der forenkler opladning med centralt gemte betalingsdata. Tjenesten kan bruges af alle med en hybrid- eller elbil

Med ”Porsche Charging Service” tilbyder sportsvognsproducenten nu en digital platform for alle opladninger. Tjenesten søger efter passende ladestationer og overtager afregningen via centralt gemte betalingsdata – internationalt og uafhængigt af valutaer. Så slipper man for at registrere sig hos de forskellige udbydere. Den tilhørende gratis app og Porsche navigationssystemet guider kunderne hen til den valgte ladestander.

”Ud over fascinerende biler er en kundevenlig opladningsinfrastruktur nøglen til en varig succes for elektrisk mobilitet”, udtaler Detlev von Platen, øverste chef for salg og marketing hos Porsche AG. ”Med Porsche Charging Service tilbyder vi vores kunder en central digital platform, der på alle måder gør opladningsprocessen lettere. Servicen gør det endnu mere komfortabelt at integrere opladninger i hverdagen.”

Se også:  Wow! Porsche på vej med vild eldreven sportsvogn

Via appen har man adgang til informationer i realtime om ladestationers placering og tilgængelighed samt til prisen på en opladning. Ved ladestanderen sker identificeringen enten via en QR-kode, via appen eller via et såkaldt Porsche ID Card, som brugeren modtager gratis efter at have registreret sig til servicen.

P.t. er opladningstjenesten tilgængelig i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland og Østrig. Fra slutningen af 2018 vil flere lande følge løbende. I Tyskland koster det 2,50 € om måneden at bruge Porsche Charging Service. Hertil kommer gebyrer for selve opladningerne, der afhænger af udbyderen og af den opladede mængde strøm.

Appen kan anvendes på alle mobile apparater med iOS- eller Android-styresystem og kan downloades allerede nu. Tjenesten kan anvendes af alle bilister med en hybrid- eller elbil – den er ikke begrænset til Porsche modeller. Registrering kan ske via www.porsche.com/connect-store.


TAGS
elbil
Porsche

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S