Home » AOD Pro » Populær rejseapp får corona-funktioner – tjek lokale forhold inden du flyver
Populær rejseapp får corona-funktioner – tjek lokale forhold inden du flyver

Populær rejseapp får corona-funktioner – tjek lokale forhold inden du flyver

Share

På TripIt kan forretningsrejsende holde sig ajour med lokale retningslinjer og restriktioner – når det igen er muligt at rejse på tværs af landegrænser

Begrebet “Duty of care” har fået en helt ny dimension, hvor virksomhedsledere fremover også skal beskytte medarbejdere ift. COVID-19. Hele 97 pct. af rejsende forventer også ændrede rejsenormer. For at støtte virksomheder og deres rejsende får rejseappen TripIt fra Concur nye corona-funktioner. Med det kan forretningsrejsende holde sig ajour med lokale retningslinjer og restriktioner – når det igen er muligt at rejse på tværs af landegrænser.

Coronakrisen har selvsagt sat en stopper for langt de fleste forretningsrejser, men når restriktionerne løftes, vil forretningsrejsende uden tvivl have et ønske om at kunne rejse så sikkert som muligt – ikke mindst når der igen kan rejses på tværs af landegrænser, hvor der vil være forskellige restriktioner og lokale retningslinjer.

Ikke overraskende forventer 97 pct. af forretningsrejsende nye rejsenormer som følge af pandemien med bl.a. mundbind og afstand. Desuden mener 45 pct., at selve rejsen fremover vil blive den mest stressende del af forretningsrejsen som et resultat af de mange restriktioner. Det viser The Business Traveler Study fra SAP Concur.

Nyeste info om restriktioner

Med det in mente er mange virksomheder nødt til at genoverveje deres rejsepolitikker, efterhånden som restriktionerne løftes, for både at sikre, at de opfylder medarbejdernes behov, og at virksomheden overholder alle retningslinjer, når de sender en medarbejder på forretningsrejse. Det kræver bl.a., at lokale corona-restriktioner er let tilgængelige, så forretningsrejsende nemt kan tilgå den nyeste information, når de rejser på tværs af landegrænser.

TripIt, der er tilgængelig for alle Concur TripLink-kunder i premium-versionen, har nu tilføjet en destination-specifik rejsevejledning relateret til COVID-19. Dette gør det nemmere for rejsende at navigere i lokale restriktioner og retningslinjer, som opdateres dagligt.

TripIts nye corona-funktioner viser bl.a.:

Vigtig information, herunder smittetal, hotspots og karantæne- eller testkrav til udenlandske rejsende

Aktuelle krav og restriktioner, herunder krav til mundbind, udgangsforbud og information om restauranter og shoppingmuligheder

Rejsevejledninger for den pågældende destination, såsom krav om dokumentation af sundhedsoplysninger, ind- og udrejseregler, rejseforbud mm.

Læs mere om TripIt her.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S