Home » Erhverv » Test: Konferencetelefon samler al kommunikation
Test: Konferencetelefon samler al kommunikation

Test: Konferencetelefon samler al kommunikation

Share

Polycom har med deres RealPresence Trio 8800 skabt, hvad de betegner som værende verdens første Smart Hub for group collaboration. En enhed der samler lyd, billede og deling af filer

Polycom RealPresence Trio 8800 er i sin simpleste implementering en konference-telefon til erhvervsbrug, der understøtter Open SIP samt Microsoft Lync 2013/Skype for Business SIP klienter.

Det er muligt at udvide konferencetelefonens funktionalitet med ekstra hardware, eller man kan købe Collaboration-kittet, som vi har kigget på her i testen. Det inkluderer udover selve telefonen en RealPresence Trio Visual+-enhed, samt et Logitech C930e webkamera.

Har man investeret i kittet, har man en samlet pakke, der kan anvendes til simple telefonkonferencer, men man kan også anvende RealPresence Trio 8800 til videokonferencer. Mens man sidder i videomøde eller telefonmøde, kan man overføre filer til, eller modtage filer fra modparten i konferencen.

Kommunikations hub

Polycom RealPresence Trio 8800 er blot en ud af mange konference-telefoner, som Polycom har i deres produktrepertoire. Det er dog samtidig den mest komplette løsning.

Det er, synes vi også, den mest præsentable enhed designmæssigt. Selvom det ikke er den mest centrale kvalitet ved enheden, så betyder det dog noget, da det må formodes, at Trio 8800 permanent vil stå frit fremme i et møde/konferencelokale.

Se også:  Plantronics Calisto 5200 USB-C [TEST]: Tydelige telefonmøder hvor som helst

Enheden er udstyret med en 5”-touchskærm i farve, der giver adgang til kontakter, kalender, igangsætning af opkald samt adgang til at foretage en lang række indstillinger, som man alternativt kan vælge at foretage på en computer i stedet.

Man kan også tilslutte en ekstern skærm til RealPresence Visual+-enheden, der understøtter 1080p streaming for at vise de konferencedeltagere, der befinder sig andetsteds på et storskærms tv.

Det er ikke så kompliceret at komme i gang med at anvende Trio 8800 enten som selvstændig enhed eller samle hele kittet således, at man er klar til at sende og modtage såvel audio samt video. Det hjælper en trykt vejleding med til.

Det svære ved at teste en løsning som denne består i, at man skal have den bagvedliggende infrastruktur på plads, hvilket Polycom var meget flinke til at hjælpe med.

Gedigen og brugervenlig

RealPresence Trio 8800 er veludstyret, og omend vi ikke har kunnet drage fuld nytte af alle funktioner i testfasen, så har vi dog fået et meget positivt indtryk af dens generelle kvaliteter.

Alt kan som sagt betjenes via den indbyggede skærm, det gælder opkald, man kan også hurtigt kalde til møder grundet integration af kontakter og kalender.

Se også:  Plantronics skifter navn

Foruden tilslutning til tv via brug af RealPresence Visual+- enheden kan man også bruge egne medbragte enheder (byod) enten i form af smartphones eller tablets. Disse forbindes hurtigt via Bluetooth, og hertil kan man benytte NFC, hvis ens egen enhed understøtter dette.

Polycom RealPresence Trio 8800

Navnet Trio 8800 giver et hint til designet med de tre arme, men også til audio, video og fildeling.

Man kan også benytte højttaleren i Trio 8800 samt de tre nyremikrofoner, hvis lydkarateristika fokuserer på de mennesker, der sidder om enheden og ikke lyde, der kommer fra periferien.

Der er også indbygget lydforbedrende tiltag i form af Acoustic Clarity og Polycom NoiseBlock, der fjerner forstyrrende lyde. Trio 8800 er udstyret med tre mute-knapper, ved tryk på en af dem mutes mikrofonerne. Det markeres ved at mikrofon-ikonerne lyser rødt, hvorefter man kan snakke uforstyrret.

Virkelig god lydkvalitet

Uagtet at Realpresence Trio 8800 byder på mange indstillingsmuligheder, der kan tilpasse bruger-oplevelsen på mange forskellige felter, er det lydkvaliteten, der virkeligt overbeviser.

Tale er i vores test gået tydeligt igennem, højttaleren leverer en god og klar stemmegengivelse med god tonal balance. Ud fra hvad vi har erfaret, er mikrofonerne også gode til at opfange det væsentligste nemlig deltagernes stemme på fortrinlig vis. 


Polycom RealPresence Trio 8800

Polycom RealPresence Trio 8800

»RealPresence Trio 8800 kittet leverer varen. Man får en samlet platform til audio og video, hvor overførsel af filer supplerer. Lyden er virkelig god, visuel kommuni-kation udvider potentialet, og betjeningen er ret let at gå til.«

Pris: 15.405 kr. plus moms (kit)

Specifikationer:

Skærmstørrelse: 5”
Skærmopløsning: 720 x 1280 pixel
Højttaler: 100 Hz – 22.000 Hz
Mikrofoner: 3 nyremikrofoner
Netværk: 2x 1 Gbit/s LAN, 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 4.0 (Trio 8800)
Tilslutninger: 1x USB 2.0 Type A

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Polycom Poly RealPresence Trio Expansion Microphones - mikrofon
TAGS
konferencetelefon
Polycom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2019
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S