Home » Stationær computer » Polycom Pano [TEST]: Trådløst præsentationssystem for alle typer enheder
Polycom Pano [TEST]: Trådløst præsentationssystem for alle typer enheder

Polycom Pano [TEST]: Trådløst præsentationssystem for alle typer enheder

Share

Mødet er fastlagt, nu skal alle have adgang til møde-lokalets faciliteter. Det findes der en række løsninger på, den ene smartere end den anden, Pano er tilmed en ret prisvenlig en af slagsen

Udfordringerne er mange i bestræbelserne på at skabe de perfekte mødebetingelser for mødedeltagerne i virksomheden. Ikke nok med at der skal være et fælles ‘medie’ installeret, hvorpå visualisering af delt indhold fra de forskellige møde-deltagere kan vises.

Men det skal også rent praktisk sikres, at de enkelte mødedeltagere rent faktisk kan tilgå den interaktive skærm, eller tilsvarende løsning der er implementeret. Denne visualiserings- og delingsplatform skal så igen ‘kunne spille sammen med’ virksomhedens netværk og øvrige kommunikationsværktøjer.

Der findes en lang række løsninger til deling og visualisering af indhold til virksomhedsbrug, fra et lige så stort antal forskellige virksomheder. De er meget forskellige, når det kommer til kompleksitet og brugervenlighed. En ting er dog sikkert, det kan blive endog meget dyrt for en virksomhed at udstyre et mødelokale med de rette faciliteter.

Se også:  Sennheiser XS Wireless Digital [TEST]: Fyr den af på elguitar uden ledning
Pano, det lille multitalent

Polycom har med Pano en løsning, der gør det muligt at dele indhold fra op til fire forskellige kilder på en HDMI-understøttet skærm. Det kan gøres i op til 4K-opløsning ved 60 fps.

Ved visning af fire kilder samtidigt kan hver af disse være på 1080p. Som supplement til den lokale funktionalitet kan Pano integreres med Polycoms videokonferenceenheder, så indhold kan deles med nogle, der måtte befinde sig i et andet mødelokale langt borte.

Under mødet kan man også tilgå indhold fra ens Microsoft OneNote for Business-konto, men det kræver dog brug af Polycom Cloud Service.

Tilslutter man Pano til en touchskærm, får man en optimal udnyttelse af enheden. Ikke nok med at man kan tilføje noter til det viste på skærmen (hertil benytter man de i venstre side indbyggede tegneværktøjer), men udover dette får man adgang til en whiteboard/blackboard-funktion, der kan benyttes til punktformsopremsninger, brainstorms eller andre kreative tanker.

Se også:  Indsigt: Her er hemmeligheden bag Bluetooth

Det virkeligt smarte ved disse boards er, at de er uendelige, har man brugt alt pladsen, kan man med to fingre knipse det skrevne sammen, således at der åbenbares mere plads. Dette kan gøres såvel for x- som y-aksen.

Man kan tage et skærmbillede af det viste, inklusive noter og markeringer, eller af det skrevne på ens whiteboard. Benytter man sig af Pano-appen til forbindelse, kan man også gemme resultatet på ens Windows-pc eller Mac-computer.

Polycom Pano
  • Brugervenlighed
  • Features
  • Pris
4.5

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Polycom Pano er en lille boks, der giver øjeblikkelig adgang til deling af indhold for alle mødedeltagere uanset platform. Den er let at bruge, flere samtidige kilder understøttes, kreativiteten fremmes ved brug af tilføjelser til det viste og whiteboard-funktion.«

Nøgletal
Pris: 13.999 kr.
Videooutput: 4K ved 60 fps
LAN: 2x LAN-porte, en aktiv
Wi-Fi: 2,4 GHz og 5 GHz Wi-Fi
Bluetooth: Bluetooth 4.0
Trådløst: AirPlay, Miracast
Tilslutninger: 1x HDMI 60 fps, 1x HDMI 30 fps, 2x USB 2.0, Type-A,
3,5 mm audio minijackstik

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
micro pc
Polycom
trådløs

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S