Home » Hovedtelefoner og højttalere » Poly Sync 20+ [TEST]: Flot samtalelyd hvor som helst
Poly Sync 20+ [TEST]: Flot samtalelyd hvor som helst

Poly Sync 20+ [TEST]: Flot samtalelyd hvor som helst

Share

I siden er der en USB-port, hvor du kan tilslutte ladekabel. Så sluger mobilen strøm fra det 3200 mAh store batteri. Det kan være en potentiel “lifesaver”,  når du er på forretningstur. 

Fuld kontrol fra PC’en

Den relativt simple højttaler har mange funktioner og indstillingsmuligheder under overfladen. Dem får man adgang til fra den brugervenlige og let overskuelige Poly Lens-app, som kan hentes til  Windows-computere. 

Her kan man tilgå alle indstillinger. Du kan eksempelvis bestemme, hvilken funktion multiknappen skal aktivere, hvilken lyd- og stemmerespons højttaleren skal afgive under forskellige omstændigheder, og så kan du hente opdateringer til den samt tilgå diverse manualer og guides eller få adgang til support. 

Poly Lens er en samlet platform til alle enheder i Polys nye linje af lyd- og kameraprodukter til video- og telefonmøder. Blandt disse hører eksempelvis også videobaren Poly P15 med intelligent lyd- og kamerateknologi, som vi testede i sidste nummer af AOD. 

Platformen giver ikke kun den enkelte bruger en samlet adgang til produkterne. Også virksomheden kan herigennem fjernadministrere medarbejdernes enheder, så man er sikker på, at de er opdaterede og fungerer ensartet. 

TAGS
bluetooth-højttaler
konferencetelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S