Home » Hovedtelefoner og højttalere » Poly Sync 20+ [TEST]: Flot samtalelyd hvor som helst
Poly Sync 20+ [TEST]: Flot samtalelyd hvor som helst

Poly Sync 20+ [TEST]: Flot samtalelyd hvor som helst

Share

Den kompakte Sync 20+ leverer tydelig stemme-gengivelse ved telefon- og videomøder samt god lyd til musik – og kan endda oplade din mobil på farten 

Det er ærgerligt at spilde kostbar mødetid med “Kan du lige gentage det?” – eller omvendt at måtte hæve stemmen og være i tvivl, om man bliver hørt. Lyden i laptops er bare ikke altid tilstrækkelig til at føre en ubesværet samtale i onlinemøder. 

Poly Sync 20+ løser problemet og tjener samtidig andre nyttige formål.

Nem at tage med

Den lille højttaler er nydeligt designet. Stilfuld og afslappet med stof på toppen og pænt tekstureret plastmateriale på undersiden. En aluminiumskant med touchknapper udgør betjeningspanelet, som byder på volumenkontrol, opkaldsknap, mikrofon on/off og en multiknap, som kan konfigureres efter behov. Fra siden hænger en snor, man kan bære Sync 20+ i. En fin bæretaske følger også med.

Se også:  Soundboks Go [TEST]: Bærbar festbombe gør det nemt at få naboerne på nakken

Enheden er ikke særlig stor eller tung, så du kan nemt have den med i tasken. Batteritiden er omkring 20 timer, og med en IP64-certificering er den skabt til at kunne klare livet på farten.  

Forbindelse til computer, mobiltelefon og andre enheder oprettes enten via USB-kablet, som er fastmonteret, via Bluetooth eller med den lille trådløse dongle, som er med i +-versionen af Sync 20.

Donglen skaber en direkte, dedikeret og klippestabil forbindelse, så man undgår besvær med computerens indbyggede Blue­tooth, der desværre har tendens til at være lidt ustabil. 

Klar og tydelig tale 

Sync 20+ er først og fremmest skabt til samtaler. Lydprofilen er fintunet til stemmer, og her leverer den i høj grad varen. Samtalepartnerens tale står klart og nærværende, mens din egen stemme gengives fokuseret og tydeligt. Støjreducerende mikroner dæmper lyde fra omgivelserne, så din stemme står uforstyrret. 

Vi havde glæde af højttaleren ikke blot ved videosamtaler, men også i telefoninterviews, hvor det kan være en kæmpe hjælp at have begge hænder fri til at kunne skrive, samtidig med at man taler.

Se også:  En nyfortolket legende til streaming-generationen

Derudover fik Sync 20+ lov at tjene som musikhøjttaler. En enorm opgradering sammenlignet med laptoppens indbyggede lyd. Der er overraskende stor fylde; dog er lyden en anelse mere ulden i toppen, end dedikerede musikhøjttalere ofte er. 

Oplader din mobil

Som en nyttig lille bonusgevinst kan Sync 20+ også fungere som powerbank til opladning af din mobil på farten.

TAGS
bluetooth-højttaler
konferencetelefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S