Home » Hovedtelefoner og højttalere » Poly Sync 10 [TEST]: Løfter lyden i dit mobile møderum
Poly Sync 10 [TEST]: Løfter lyden i dit mobile møderum

Poly Sync 10 [TEST]: Løfter lyden i dit mobile møderum

Share

Slut den kompakte højttaler til din bærbare computer, og lydkvaliteten på dine videomøder løftes til helt nye højder

Videosamtaler er kommet for at blive, men ofte foretages de på en bærbar, der tilbyder alt andet end optimal lydkvalitet.

Men kommer derfor enormt langt med selv en lille opgradering på den front.

Plug en Sync 10 i din laptop og lyden, både den ene og den anden vej, forbedres til et niveau, der er lysår bedre end den du kan trække ud af selv de fineste laptops.

Stemmer fra den anden ende af røret står med klarhed og tilstedeværelse, mens din egen tale opfanges tydeligt og præcist, takket være effektive mikrofoner, der er i stand til at fokusere på kun din stemme, mens støj fra omgivelserne blokeres.

Poly Sync 10 Teams Hero

Til film og musik gør den sig også glimrende. Der er overraskende god bund i den kompakte sag. Sync 10 gør sig således glimrende som allround-løsning til rejsetasken, når du skal på forretningstur. Du får både et seriøst redskab til møder og et kompakt lydsystem, når der skal nydes underholdning på hotellet.

Se også:  Zoom skal være lettere at bruge på Chromebooks
Nem betjening

Der er USB-ledning i bunden. Stikket er USB-A og der følger USB-C-adapter med, så du kan koble den i hvilken som helst port. Mere enkelt kan det ikke blive.

Poly Sync 10 Teams with USB-A to USB-C Adapter Ortho

Mulighed for Bluetooth er der ikke i denne model. Der skal du vælge Sync 20, som vi tidligere har testet. Uden Bluetooth er heller ikke batteri og du slipper derfor for at skulle bekymre dig om at lade højttalere op.

Touchknapper til Teams, besvarelse af opkald, lydstyrke og mute af mikrofonen finder du i bunden. Ovenover er en LED-linje, som med tydelige farver indikerer om mikrofonen er slukket, om der er ringes op eller om et opkald er aktivt.

I Poly Lens-appen til pc og Mac er der mulighed at foretage yderligere indstillinger og tilgå diverse opdateringer og informationer.

Imødekommende design

Designet er stilfuldt på en behagelig og afslappet måde, med stof på toppen og vaniljefarvet plast i bunden. Højttaleren er robust bygget og har en IP64-certificering, som garanterer, at den i stand til at modstå støv og vand.

Er du ude efter en nem og prisfornuftig måde at opgradere dit mobile møderum, er der næppe en bedre løsning end Sync 10.

Samlet vurdering: 5/6 stjerner


TAGS
microsoft teams
Poly
sync
videomøde

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S