Home » AOD Pro » Poly Studio P15 [TEST]: Perfekte rammer for dit videomøde
Poly Studio P15 [TEST]: Perfekte rammer for dit videomøde

Poly Studio P15 [TEST]: Perfekte rammer for dit videomøde

Share

Poly Studio P15 gør det til en leg at præsentere sig selv på den mest fordelagtige måde, når man foretager videomøder derhjemme eller på kontoret

Videomøder er blevet en del af arbejdslivet for mange mennesker det seneste års tid. Denne mødeform kan have visse faldgruber. Dårligt lys, uheldige kameravinkler, for megen baggrundsstøj, dårlig gengivelse i højttalere og ringe lyd i mikrofon. Listen er lang og stopper ikke her. I de fleste tilfælde handler det om udstyret. Det er de færreste bærbare pc’er, som har teknologien til at give dig videomøder i fornuftig kvalitet, hvis ikke de ydre forhold er helt optimale.

Med Studio P15 har Poly skabt en alt i en-løsning, der løfter dine videomøder til et helt andet niveau, så du altid gør dig ideelt i det virtuelle møderum.

Poly Studio P15.

Kun din stemme går igennem

P15 placeres på en tripod eller monteres på toppen af en skærm med den klemme, der følger med. Den er mest velegnet til en stationær skærm. På en bærbar kan den blive lidt tung, men det kan faktisk godt gå an. På undersiden er der to USB-porte med pass-through, så den kan fungere som USB-hub.

Bagpå er der USB-porte. Via disse kan man koble headsets og andet tilbehør til pc'en.

Bagpå er der USB-porte. Via disse kan man koble headsets og andet tilbehør til pc’en.

P15 er skabt i en nydelig hvid nuance med stof på fronten. I sin udformning ligner den en lille soundbar. Højttalerne fylder da også en stor del af den. Der er anvendt gode lydkomponenter, så det, der siges på den anden side af skærmen, står med stor klarhed. En ideel musikhøjttaler er den dog ikke. Der er meget fokus på mellemtonen. Men netop dét gør, at stemmer står perfekt, og det er jo det afgørende her.

Se også:  Pandemien har forbedret arbejdslivet for hver anden dansker

Din egen stemme får også gode vilkår. Retningsfokuserede mikrofoner i samarbejde med Acoustic Fence-teknologi opfanger det, som sker lige foran kameraet, med stor klarhed, men lukker baggrundsstøj og lyd uden for kameraets synsfelt ude.

TAGS
hjemmearbejde
Poly
videomøde
webkamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S