Home » AOD Pro » Corona-sikker telefon med bakteridræbende teknologi
Corona-sikker telefon med bakteridræbende teknologi

Corona-sikker telefon med bakteridræbende teknologi

Share

Poly Rove er den første telefonløsning, der er udstyret med Microban’s anti-mikrobielle beskyttelse, som aktivt bekæmper væksten bakterier

Microban er en af de globale førende virksomheder inden for antimikrobiel teknologi. Poly, som er blandt de førende på markedet for trådløse telefonsystemer, har taget teknologien til sig, for at gøre deres nye produkter immune over for bakterier.

Poly Rove-familien, inklusive Poly Rove 30 og Poly Rove 40-telefonerne, leveres med Microbans teknologi, så de får en 99 procent renere overflade.

Da varehuse og arbejdspladser med vagtskifte rundt om i verden fortsætter med at åbne, hjælper denne teknologi ikke kun aktivt med at bekæmpe væksten af produktskadelige bakterier, den tilbyder også antimikrobiel beskyttelse uden at påvirke udseendet, funktionerne eller holdbarheden af udstyret.

Se også:  Acer CB282K [TEST]: Høj skærmkvalitet for pengene

Den antimikrobielle teknologi bliver integreret under fremstillingen, hvilket hæmmer væksten af bakterier og bakterier i hele enhedens levetid. Det giver et omfattende forsvar mod bakterier på Poly Rove-telefoner integreret med Microban på arbejdspladser med meget kontakt.

Holder til et hektisk arbejdsliv

Rove-enhederne kan tages med på farten, selv i de største bygninger, og kan opskaleres til at understøtte op til 1.000 håndsæt. En IP65-klassificering garantere at de er støv- og vandtætte, så de kan blive brugt i brancher såsom sundhedspleje, produktion og detailhandel, hvor medarbejderne ofte deler telefonhåndsæt i løbet af dagen.

Med en Poly Rove R8 DECT repeater opretholder man DECT-kryptering uden at gå på kompromis med sikkerheden, når medarbejdene har brug for at bevæge sig rundt og tale på et større område.

Se også:  Poly Sync 10 [TEST]: Løfter lyden i dit mobile møderum

Poly Rove-telefonsystemer byder på HD-voice og forbedret reduktion af baggrundsstøj for at give klar lyd ved opkald. Programmerbare taster og et stort display sikrer enkel navigation.

Til problemfri styring af enhederne leverer Polys cloud-baserede administrationssoftware en sikker, central portal, der kan hjælpe it-fagfolk til at opsætte, implementere og administrere enheder overalt. Administrationsløsningen er tilgængelig via udvalgte leverandører (nogle services sælges separat).

Se priser og mere info på Poly Rove 30 og Poly Rove 40 her.


TAGS
aod pro
dect
erhverv
Poly
telefon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S