Home » Hovedtelefoner og højttalere » Tag højttaleren med overalt
Tag højttaleren med overalt

Tag højttaleren med overalt

Share

Polk BOOM kan sættes hvor som helst på tøj, tasker, cykler, møbler, planter eller i håret. Slæb dem gennem støv, jord, mudder, sand eller sne. Tab dem. Tag dem med i bad eller under vandet. De kan de ta’ det, og de spiller bare videre

Amerikanske Polk Audio har lavet højttalere siden 1972, men mærket bliver først nu for alvor lanceret i Skandinavien. Det sker med Polk BOOM – en kulørt serie af wearable og actionglade Bluetoothhøjtalere, der med radikalt superkompakt design og ekstrem holdbarhed altid er klar til hvad som helst. Serien består af Polk BOOM Bit, Polk BOOM Swimmer Jr og Polk BOOM Swimmer Duo.

Polk BOOM Bit

Polk Boom Bit er verdens første Bluetoothhøjtaler, som er rendyrket wearable. Den vejer kun 30 gram og måler 7,49 x 3,48 cm og har en indbygget klips, så du lynhurtigt kan sætte den sikkert fast på tøj, taske, huer, caps, ja, næsten overalt. Boom Bit har knapper til styring af både volumen og track og har endda også indbygget mikrofon, så du kan bruge den til håndfri, trådløs mobilsnak. Batteriet rækker til ca. 3 timer. Fås i 5 farver og har en vejl. pris på 215 kroner.

Polk Boom Bit.

Polk Boom Bit.

Polk BOOM Swimmer Jr

Polk BOOM Swimmer Jr. er en smule mindre wearable end Bit, men både vandtæt (kan være under 1 m vand i op til 30 min.), støvtæt og stødsikker og næsten umulig at ødelægge. Med sin fleksible hale, der kan formes i alle retninger, kan du sno, hænge og sætte Swimmer Jr som du vil. Ligesom Bit har den indbygget mikrofon til håndfri, trådløs mobilsnak. Batteriet rækker til ca. 8 timer. Swimmer Jr vejer 160 g., fås i tre farver og og har en vejl. pris på 290 kroner.

Se også:  Huawei går ind på Hi-Fi-markedet - her er den første højttaler
Polk Swimmer Jr.

Polk Swimmer Jr.

Polk BOOM Swimmer Duo

Swimmer Duo har mere punch end Swimmer Jr, og ligesom Swimmer Jr er Duo bygget til at klare masser af tæsk, støv og op til en 1 m vand i en halv time. Som det helt store partytrick kan du koble to Swimmer Duo sammen helt trådløst og få ægte stereolyd on the go. Duos bagside kan skrues af på få sekunder, så du nemt kan skifte mellem at sætte højtaleren fast med enten den fleksible hale eller med sugekop. Både hale og sugekop følger med højtaleren. Swimmer Duo vejer 180 g, fås i fire farver og har en vejl. pris på 439 kroner.

Polk Swimmer Duo.

Polk Swimmer Duo.


TAGS
bluetooth-højttaler
Polk

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S