Home » Transport » Polestar lancerer web-browser i bilen
Polestar lancerer web-browser i bilen

Polestar lancerer web-browser i bilen

Share

Efter stor efterspørgsel fra brugerne har Polestar lanceret en ny full-scale web browser i Polestar 2

Den nye Vivaldi Web Browser er den første tilgængelige browser til Android Automotive OS, og Polestar-bilister kan altså nu se frem til at browse i bilen, mens den lader – præcis som på deres mobile enheder.

Thomas Ingenlath, der er Polestars administrerende direktør, er begejstret for den nye funktion:

“Det er fantastisk, at vi kan imødekomme Polestar-communitiets ønske om en browser-funktion med den nye Vivaldi-browser – og så endda som en julegave. Med denne nye funktion åbner der sig en hel verden af web-baserede muligheder og ting at udforske i Polestar 2.”

Se også:  Jaguar samarbejder med Nvidia om fremtidens elbil
Nye digitale muligheder

Den nye web-browser, der er udviklet af softwareselskabet Vivaldi Technologies i Norge, tilbyder en lang række browserbaserede funktioner på den 11-tommers store midterskærm i Polestar 2, der kører på Androids Automotive OS styresystem.

Med touch-browsing, streamingmuligheder, online shopping og state-of-the-art sikkerhedsforanstaltninger kommer web-browseren til at fungere præcist som en browser på mobile enheder. Vivaldi-browseren er bygget om omkring fleksibilitet og indeholder bl.a. en reklameblokker, et oversættelsesværktøj, notefunktion, sporingsbeskyttelse og en krypteret synkroniseringsfunktion.

Om samarbejdet siger Jon Stephenson von Tetzchner, administrerende direktør for Vivaldi Technologies:

“Vi er utrolig stolte over at implementere vores browser i en bil for første gang, og så endda i et bilmærke som Polestar. Vi arbejder ud fra de samme teknologiske og miljømæssige ambitioner som Polestar. Vi værdsætter transparens, privatliv, og ansvarlig innovation – herunder det faktum, at vi har vores servere placeret på Island, som er et af Polestars nyeste markeder. Ligesom Polestar er vi et brand, der udfordrer det konventionelle marked, alt imens vi har en skandinavisk tilgang til design, der er baseret på tillid og villigheden af at lytte til vores forbrugere.”

Se også:  Sæt strøm til bilen


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S