Home » Transport » Polestar afslører ny sportsvogn: Se det første glimt af Polestar 5
Polestar afslører ny sportsvogn: Se det første glimt af Polestar 5

Polestar afslører ny sportsvogn: Se det første glimt af Polestar 5

Share

Få et første glimt af Polestar 5-prototypen, når den kører op ad den ikoniske Goodwood-bakke under festivalen fra den 23. juni

Udover Polestar 5-prototype og en ny high-performance limited-edition Polestar 2 BST Edition 270 bliver Polestars elektriske roadsterkoncept og dets produktsortiment også præsenteret ved Goodwood-festivalen.

“Goodwood er vores foretrukne sted at vise vores biler i et entusiastisk miljø,” siger Polestars CEO Thomas Ingenlath. “I år er vi begejstrede for at kunne fremvise Polestar 5 på vej op ad bakken! Vores britiske R&D-team gør et fantastisk stykke arbejde med at udvikle bilen, og vi er stolte af at kunne fremvise deres hårde arbejde så tidligt i processen.”

Se også:  Ensrettede priser for opladning hos Volkswagen, Seat og Škoda

Polestar 5-prototypen bliver placeret i First Glance Paddock og kommer til at køre op ad den ikoniske bakke flere gange i løbet af arrangementet.

Konceptbilen Polestar Precept, der bliver til Polestar 5, vil være at finde på Polestars stand sammen med Polestars elektriske roadsterkoncept og Polestar 2 BST edition 270.

Den opgraderede Polestar 2 bliver placeret i Electric Avenue, og Polestar vil igen være vært for eksklusive testkørsler tilstødende det primære eventområde på Molecomb, hvor besøgende vil have mulighed for at booke en Polestar 2-testkørsel på en lukket rute på stedet.

Tradition for at præsentere biler her

Polestar har præsenteret forskellige biler ved den ikoniske begivenhed i årenes løb – herunder Polestar 1-prototypen i 2018 og Experimental Polestar 2 i 2021. Den populære og limited-edition Polestar 1 og Experimental Polestar 2 bliver placeret ved siden af Polestar 5-prototypen i First Glance Paddock og vil også køre op ad bakken.

Se også:  Jaguar samarbejder med Nvidia om fremtidens elbil

Som led i den løbende udvikling af Polestar 5 vil det seneste afsnit af Polestars YouTube-dokumentarserie “Precept: From Concept to Car” afsløre, hvordan processen med skabe bilens interiør ser ud.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S