Home » Transport » Polestar klar med sin mest kraftfulde elbil til dato
Polestar klar med sin mest kraftfulde elbil til dato

Polestar klar med sin mest kraftfulde elbil til dato

Share

Polestar 2 BST edition 270 er en elektrisk performance-bil fra Polestar, bygget til at levere overlegen kørekraft

Som navnet antyder, bliver der kun produceret 270 biler eksklusivt til Europa, Nordamerika og Kina. Der er planlagt op til 15 biler til Danmark, hvor Polestar også planlægger at tilbyde købere privat instruktion fra en Polestar-specialist samt en eksklusiv prøvekørsel på enten Sjællandsringen eller Jyllandsringen, så kunderne kan opleve bilens fulde potentiale.

“Vi fik en fantastisk modtagelse af den special-modificerede Polestar 2, som vi viste frem på Goodwood Festival of Speed i 2021. Modtagelsen gjorde det tydeligt, at vi var nødt til at skabe en lignende model til produktion,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør.

Se også:  Polestar 3 kommer i oktober: Får lang rækkevidde og autopilot

Produktionsbilen inkluderer mekaniske modifikationer og en række forbedringer i designet, der hæver den over andre Polestar 2-modeller. Resultatet er en bil, der giver en overlegen dynamisk oplevelse bag rattet.

Sportslig dynamik

De to elmotorer og 78 kWh-batteriet er blevet forbedret og byder nu på en maksimal ydeevne på 350 kW (476 hk) og et drejningsmoment på 680 Nm sammen med en øget reaktionsevne, der passer til den mere sportslige dynamik.

Ændringer på undervognen indebærer en 25 mm lavere frihøjde, specialudviklede og justerbare Öhlins Dual Flow Valve-støddæmpere, en tårnstiver monteret foran, 20 pct. stivere fjedre og unikke nye matsorte 21″ alufælge inspireret af Polestar 1-fælgene. Dækkene er 245/35R21 Pirelli P Zero-dæk, der er udviklet specielt til bilen, mens de ikoniske Brembo-bremser er standard.

Se også:  Polestar 3 får verdenspremiere i København om to uger

Limited-edition-modellen fås i farverne Thunder og Snow og med WeaveTech-interiør i farven Charcoal. Karrosseriet har et mere substantielt udtryk takket være de fuldt lakerede kofangere og sideskørter. En matsort karrosseristribe kan tilvælges, ligesom bilen kommer i en i matsort satin-wrap-lakering i farven Battleship Gray. Sidespejlene er udført i blankpoleret sort. De Polestar-karakteristiske “Swedish gold”-

detaljer er fortsat at finde på bl.a. bremsekalibrene, støddæmperne, ventilhætterne og sikkerhedsselerne.

Interesserede kunder på de relevante markeder opfordres til at tilkendegive deres interesse, hvorefter Polestar Specialister vil koordinere en personlig salgsproces. Produktionen er planlagt til at begynde midt 2022 med forventet levering fra fjerde kvartal.


TAGS
elbil
elektriske transportmidler
polestar

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S