Home » Kamera » Polaroid Originals OneStep 2 [TEST]: Det klassiske Polaroid er tilbage
Polaroid Originals OneStep 2 [TEST]: Det klassiske Polaroid er tilbage

Polaroid Originals OneStep 2 [TEST]: Det klassiske Polaroid er tilbage

Share

Fascinationen ved gammel teknologi vil ingen ende tage – hvor irrationel den nu engang kan være. De overmættede og udtværede Instagram-filtre på mobilen er ikke længere nok. Der er kommet stor efterspørgsel på den ægte vare.

The Impossible Project har i mange år forfinet udviklingen af Polaroid-film og købte sidste år rettighederne til Polaroid-varemærket. Nu er de så klar med deres første kamera – genfødslen af en sand klassisker, der giver dig rigtige instant fotos i fysisk format. OneStep 2 er, som navnet antyder, aftager til det ikoniske Polaroid-kamera fra 1977. Designet er næsten identisk, dog med småjustereinger som en blitz på fronten, en mere simpel eksponeringsknap og en microUSB-indgang, så kameraet kan oplades med en almindelig mobiloplader.

Se også:  Canon Zoemini C [TEST]: Dette kamera har indbygget printer

Det betyder, at du kan bruge filmpakker uden indbygget batteri, som er en smule billigere. Vi snakker dog stadig omkring 150 kroner for en pakke med 8 billeder, så decideret billigt er det ikke at skyde med kameraet. Til gengæld får du den helt autentiske oplevelse af at trykke på udløseren uden egentlig helt at vide, hvad det er, du har fået i kassen, før billedet er spyttet ud, og du har ventet en tyve minuters tid på, at det har ligget i en mørk lomme for at blive fremkaldt.

Uanset hvad motivet end er, så får billedet den helt rette analoge charme og befriende uforudsigelige karakter, som må være årsagen til, at man vælger et instant-kamera frem for et moderne digitalt kamera, hvor du kan fintune alt, både før og efter du trykker på udløseren. Og der er nu engang bare noget andet over et fysisk billede, som du kan give til dine venner eller hænge på køleskabet. OneStep 2 er en god, sjov og relativt billig vej til dette, så hvis du overvejer at forevige sommeren i analoge billeder, så har kameraet hermed vores største anbefaling.

Se også:  System- og spejlreflekskameraer [STORTEST]: Feriebilleder med saft og kraft


Polaroid Originals OneStep 2
4.5

Sammenfatning

Pris: 949 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
Her er den bedste dagspris på Polaroid Originals Everything Box Onestep 2VF Rød
TAGS
instant kamera
Kamera
Polaroid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S