Home » Kamera » Det klassiske Polaroid-kamera er tilbage
Det klassiske Polaroid-kamera er tilbage

Det klassiske Polaroid-kamera er tilbage

Share

Det ikoniske instant-kamera er genoplivet i sit oprindelige design med Polaroid OneStep 2

I en tid hvor de fleste har vænnet sig til, at billeder er abstrakte ettaller og nuller på hukommelseskort og harddisk, leverer instant-filmen en næsten magisk oplevelse. Tag billedet og nyd følelsen af at se et fysisk billede tone frem på fotopapiret, mens du selv holder det!

Efter at producenten The Impossible Project er lykkedes med sin tilsyneladende umulige opgave, nemlig at få instant-filmen til fortsat at fortrylle nye generationer af fotografer, er det tid til at skifte til et mere passende navn – Polaroid Originals.

Det nye varemærke har mere elegante filmpakninger og forbedrede filmemulsioner, men med samme format og fremkaldeteknik som tidligere. Polaroid Originals-filmene findes i både farve, sort-hvid og en række specialversioner. Samtidig lanceres også en helt ny, men alligevel velkendt kameramodel – Polaroid Originals OneStep 2.

Se også:  Olympus OM-D E-M5 MKIII [TEST]: Kreativ genvej til professionelle fotos
Tidløs og brugervenlig

Glem zoom, autofokus, billedstabilisering og Wi-Fi. Her er det for alvor tilbage til rødderne. Objektivet i OneStep 2 har fixfokus, som giver skarphed fra ca. 60 cm til uendeligt (perfekt til selfies). Fuldautomatisk eksponering og indbygget flash gør den nye model præcis lige så let at bruge som sin 40 år gamle forgænger, og udseendet er desuden lige så tidløst og enkelt som før. Der er dog et par moderniseringer – selvudløser og batteriopladning via USB!

Polaroid OneStep 2 kan bruges med den nye generation af instant-film fra Polaroid Originals samt med ældre film under varemærket The Impossible Project.

Polaroid og The Impossible Project

Polaroid blev grundlagt for 80 år siden af amerikaneren Edwin Land og i 1977 kom det brugervenlige instant-kamera Polaroid OneStep. Det tog verden med storm og Polaroid fik efterhånden kultstatus. Dette skyldtes ikke mindst kameraernes popularitet blandt kendte kunstnere og fotografer som Andy Warhol, Helmut Newton og Robert Mapplethorpe.

Se også:  Spejlreflekskameraer [STORTEST]: Seriøse skud

TAGS
foto
Kamera
Polaroid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S