Home » AOD Pro » Nye kraftfulde switche løser udfordring med krævende enheder på nettet
Nye kraftfulde switche løser udfordring med krævende enheder på nettet

Nye kraftfulde switche løser udfordring med krævende enheder på nettet

Share

Mange virksomheder har problemer med netværksenheder, som er energikrævende, for eksempel IoT-enheder. Nye switche fra Netgear skal være svaret på den udfordring.

Små og mellemstore virksomheder oplever i stigende grad udfordringer med energikrævende PoE-enheder (Power over Ethernet), som er nødvendige for at drive forretningen. Det gælder eksempelvis kabeltilsluttede IoT-enheder, og stigningen i krævende enheder vil fortsætte og sætte yderligere pres på virksomheders netværk.

For at adressere den udvikling udvider Netgear sin PoE-portefølje med nye unmanaged PoE+-switche, som understøtter et større PoE-forbrug samt PoE+/PoE++-switche, som er udstyret med Ultra60 PoE++-porte og kan præstere op imod 60W per port.

Det betyder, at de nye unmanaged switche understøtter flere krævende PoE-enheder på en gang, og samtidig kan der tilkobles endnu mere strømkrævende enheder end tidligere. Eksempelvis tillader PoE++-portene tilslutning til trådløse Wi-Fi 6-accesspoints, 4K/8K pan-and-tilt IP-overvågningskameraer, PoE-belysning eller PoE-tilsluttede højttalere.

Se også:  TDC testet som Danmarks bedste mobilnet
Du kan nøjes med en enkelt

De nye unamanaged switches vil betyde, at virksomheder kan nøjes med en enkelt switch til at håndtere alle PoE-enheder fremfor at være nødsaget til at erhverve sig flere. Der er altså ifølge Netgear en besparelse at hente.

“NETGEAR har set et klart markedskrav for mere alsidig PoE-support hos små og mellemstore virksomheder. Derfor kommer vi her med en ny række switche, som kan håndtere ikke kun flere, men også mere energikrævende enheder, så virksomheder både kan få opfyldt deres nuværende behov, men også være forberedt på fremtidige PoE-krav,” siger Pål Vatneberg, som er country manager for Netgear i Norden.

Se også:  Virksomheder slås med alt for komplekse netværk

Alle Netgears PoE-switches understøtter IEEE-standarder, men de nye UP-modeller har også markedets første PoE-mode selector, hvilket giver brugeren mulighed for at benytte enheder, der benytter sig af “pre802-3bt”-enheder, som ellers ikke er en industri-standard.

De fire switche adskiller sig blandt ved antallet af porte og det maksimale PoE-forbrug (effekt-belastningen målt i watt). Priserne går fra 2390 kroner for model GS516PP-100EUS til 3690 kroner for GS524UP-100EUS.


TAGS
IoT
netværk
Switch

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S