En printer til lommen

En printer til lommen

Share

PocketJet er en helt nye serie af printere for alle, der har brug for udskrifter, mens de er på farten. De printer nemt dokumenter fra både bærbar, smartphone og tablet

De fem nye PocketJet 7-modeller er nemme at bære rundt på, og forsynet med et solidt batteri, der kan oplades. Op til 600 sider i A4-format kan udskrives, før batteriet skal have ny energi.

Brother anvender en særlig Direct Thermo-printteknologi i sine PocketJets. Den giver skarpe udskrifter i sort/hvid, og man behøver ikke tænke på ekstra blækpatroner. Både enkeltark og papirruller kan anvendes.

PocketJet 7-familien dækker hele spektret fra printere med USB-kabel til modeller med Bluetooth, Wi-Fi, Apple AirPrint eller den nye Mopria-standard. Du kan printe på både Windows, Android og iOS.

De nye PocketJets virker i samme øjeblik, de bliver taget ud af kassen. Du skal ikke bekymre dig om stikkontakter, blækpatroner eller snavsede tonere.

Den nye PocketJet 7-familie fra Brother har fem medlemmer, der alle kommer i samme elegante design og handy format på 255 x 55 x 30 mm. Vægten er ca. 610 gram med batteri.

Alle fem har et opladeligt Li-ion-batteri, og alle kan udskrive op til 8 sider pr. minut.

Forskellene mellem de enkelte modeller ligger i features og udstyr – og om deres udskrifter kommer i 200 eller 300 dpi opløsning.

Brother PJ-722 og PJ-723 printerne har kun USB-stik, mens PJ-762 og PJ-763 har både USB og Bluetooth.

Topmodellen PJ-773 har USB og trådløst Wi-Fi, så den kan arbejde med både Apple AirPrint, Brothers gratis iPrint&Scan app til iOS og Android samt den nye trådløse Mopria-standard, som ses på flere og flere moderne smartphones.

Det særlige ved Brother PJ-773 er, at printeren etablerer sit helt eget Wi-Fi-netværk. Det betyder, at mobile enheder kan koble sig direkte på printeren, uden at der skal være en router imellem.

Til printerne fås ekstraudstyr som Workforce Kit med en solid specialæske at opbevare sin PocketJet i. Beholderen klarer de internationale IP54-krav og kan bl.a. tåle at falde på beton fra en højde på 1,2 meter uden at gå i stykker.

Samme specialbeholder rummer også en anti-krølle-mekanisme, som holder udskrevne ark helt flade og pæne.

Brothers nye PocketJet 7-serie står på butikshylderne allerede nu. Priserne for de enkelte modeller er:

PJ-722 med USB og 200 dpi, 4.374 kroner.
PJ-723 med USB og 300 dpi, 4.999 kroner.
PJ-762 med USB og Bluetooth, 200 dpi, 4.999 kroner.
PJ-763 med USB og Bluetooth, 300 dpi, 5.749 kroner.
PJ-773 med USB og Wi-Fi, 300 dpi, 6.249 kroner.

Del denne