Sonys virtual reality headset bliver ikke dyrt

Sonys virtual reality headset bliver ikke dyrt

Share

Sonys virtual reality-headset, PlayStation VR, kommer til Danmark i oktober. Prisen bliver overraskende lav

Ved en pressekonference på spilmessen Game Developers Conference i San Francisco kunne Sony i går afslører at deres virtual reality headset, PlayStation VR, kommer til oktober i Europa, Japan, USA og Asien..

“Siden vi løftede sløret for PS VR under Game Developers Conference i 2014, har vi fået en enorm respons fra både spillere og udviklere,” sagde Andrew House, præsident og global CEO for Sony Computer Entertainment Inc.

“For at sikre os, at vi kan blive klar til at levere nok PS VR-enheder og en lang række softwaretitler til forbrugere i hele verden, har vi besluttet at lancere PS VR i oktober 2016. Vi vil gerne sige tak for tålmodigheden og den fortsatte støtte til alle, der ser frem til lanceringen. Vi er mere end begejstrede over at kunne levere den fantastiske oplevelse, som PS VR skaber, til kunder,” afsluttede Andrew House.

Mere end 160 spil er på vej

Se også:  Computeren bliver musikalsk: Nu har computeren følelse for musikken

Lige nu er der mere end 230 udviklere og udgivere, der arbejder på PS VR-softwaretitler, fra mindre, uafhængige teams til større studier hos branchens største udgivere, såsom 2K Games, Electronic Arts Inc. og Ubisoft Entertainment.

Det samlede antal softwaretitler under udvikling til PS VR fra disse udviklere og udgivere samt fra SCE Worldwide Studios (SCE WWS) har nu rundet mere end 160 titler, og over 50 af dem, herunder Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood og VR Worlds (SCE WWS) forventes at udkomme i slutningen af i år.

Derudover arbejder DICE og Lucasfilm på en helt nyt Star Wars Battlefront-spiloplevelse kun til PS VR.

The Playroom VR af SCE WWS vil desuden være tilgængeligt som gratis download fra PlayStation Store for alle PS VR-ejere, samtidig med lanceringen af systemet.

For at udvide PS VR’s softwareudvalg endnu mere samarbejder SCE med Tools & Middleware-firmaer om at skabe innovative teknologiløsninger og forbedre udviklingsmiljøet for titler til PS VR.

Systemet har også en Cinematic-tilstand, som lader brugerne nyde et udvalg af indhold på en stor virtuel skærm, mens de har headsettet på. Understøttet indhold til Cinematic-tilstanden inkluderer standard PS4-spil og -videoer, såvel som et udvalg af PS4-funktioner, herunder Share Play og Live fra PlayStation. Brugere vil også kunne nyde billeder i 360 grader og videoer, der optages af enheder som retningsuafhængige kameraer på PS VR via PS4 Media Player, som lader dem føle, at de fysisk er i motivet.

Se også:  Sony klar med (endnu en) flagskibsmobil
Del denne