Home » Gaming & Konsoller » PlayStation 4 ude i de danske butikker
PlayStation 4 ude i de danske butikker

PlayStation 4 ude i de danske butikker

Share

I dag lancerer Sony spillekonsollen PlayStation 4 i Danmark. PlayStation 4 er den kraftigste konsol nogensinde og vil give danskerne en helt ny spiloplevelse. Efterspørgslen på den nye konsol har været enorm, og allerede i nat stod danske fans i kø for at blive de første, der kunne tage den nye PlayStation 4 med hjem

I dag er ventetiden forbi for de danske PlayStation-fans. Den nye spillekonsol fra Sony rammer nemlig butikker landet over.

”Det er en stor dag for de danske spillefans. Med PlayStation 4 får danskerne en helt ny spiloplevelse med den kraftigste spilkonsol nogensinde,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

PlayStation 4 er ti gange kraftigere end sin forgænger, PlayStation 3, der udkom for syv år siden. Ud over at byde på langt bedre grafik og mere komplekse spil, så gør PlayStation 4 det også nemmere at dele spiloplevelser med venner og familie via de sociale medier, ligesom konsollen nu i langt højere grad er integreret med smartphones og tablets.

Se også:  CES: Sonys elbil tættere på lancering - klar i ny SUV-version

Stor efterspørgsel i Danmark

I Danmark har efterspørgslen på PlayStation 4 op til lanceringen været over al forventning:

”Vi har oplevet en enorm efterspørgsel på PlayStation 4, ikke bare i Danmark men i hele verden. Mange kunder har valgt at forudbestille deres konsol hos forhandlerne for flere måneder siden, og med den store efterspørgsel tegner det også til, at der bliver rift om konsollerne ude i de butikker, hvor PlayStation 4 sættes til salg i dag,” siger Mette Bergholt Buhl.

Også i resten af verden har efterspørgslen på PlayStation 4 været enorm. Da PlayStation 4 blev lanceret i USA og Canada den 15. november solgte konsollen 1 mio. eksemplarer alene i løbet af det første døgn.

Stod i kø ved midnat for at blive de første

Allerede midnat mellem torsdag og fredag kunne de første danske fans tage en PlayStation 4 med sig hjem under armen, da udvalgte butikker landet over holdt midnatsåbent. Foran butikken GameStop på Fisketorvet i København stod PlayStation-fans i kø for at få fingre i den nye spillekonsol, og her var det Steffen Nestler Christensen på 29 år fra Amager, der præcist kl. 00.01 som den første kunne modtage sin PlayStation 4.

Se også:  Kompakt og prisstærk 5G-mobil fra Sony

”Det er en stor i dag. Jeg har glædet mig i rigtig lang tid til PlayStation 4 kom til Danmark, så nu kan jeg ikke vente med at komme hjem og spille,” sagde en glad Steffen Nestler Christensen.

Torsdag aften havde PlayStation også inviteret 150 heldige gæster til et stort lancerings-event i København. Her blev PlayStation 4 officielt præsenteret i Danmark, og de mange fans kunne prøve konsollen før alle andre.

[pt id=’2028396′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”PlayStation 4.”‘]

PlayStation 4.


TAGS
Playstation
Sony
Spillekonsol
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S