Home » Gaming & Konsoller » PlayStation 4 sætter salgsrekord
PlayStation 4 sætter salgsrekord

PlayStation 4 sætter salgsrekord

Share

PlayStation 4 er den bedst sælgende spillekonsol fra Sony nogensinde

PlayStation 4 leverede den bedste lancering i PlayStations historie, da den kom på markedet i Nordamerika, og det fantastisk gode salg er fortsat i Europa, Australien og Latinamerika,” siger Andrew House, CEO for Sony Computer Entertainment Inc.

Det samlede salg for PlayStation 4 har nu passeret 2,1 millioner konsoller. Tallet inkluderer de 700.000 konsoller, der er blevet solgt i Europa, Australien og New Zealand, siden salget begyndte den 29. november. PlayStation 4 lancerede i USA og Canada den 15. november, og her blev der første døgn solgt mere end 1 mio. konsoller. Det samlede tal betyder, at PlayStation 4 sætter rekord som Sonys bedst sælgende spillekonsol nogensinde, og konsollen er nu ude i 32 lande globalt.

Se også:  I dag udkommer det længe ventede Gran Turismo 7

Stor efterspørgsel i Danmark – ny sending på vej

Også i Danmark har efterspørgslen på PlayStation 4 været enorm. De fleste butikker meldte udsolgt efter få timer, da salget startede den 29. november, og flere steder stod flere hundrede mennesker i kø fra midnat for at få fingre i den nye spillekonsol

”Efterspørgslen på PlayStation 4 har været helt enorm, ikke bare i Danmark men i hele verden. Mange kunder havde valgt at forudbestille deres konsol hos forhandlerne for flere måneder siden, men derfor blev konsollerne alligevel revet ned fra hylderne,” siger Mette Bergholt Buhl.

PlayStation Danmark arbejder på højtryk på at få flere konsoller til landet for at møde den store efterspørgsel. De oplyser, at der kommer en ny sending til Danmark midt i december.

Se også:  Her er 8 sjove facts om Gran Turismo 7

6,5 mio. delinger via ny ”share”-funktion

Ud over at byde på langt bedre grafik og mere komplekse spil, har PlayStation 4 fået en ny ”share”-knap på controlleren, der gør det nemmere at dele spiloplevelser med venner og familie via live-stream eller via Facebook og Twitter.

Den nye delefunktionen er blevet taget meget positivt imod, og spil-fans verden over har på nuværende tidspunkt delt mere end 6,5 mio. spilsekvenser online.


TAGS
Playstation
Spillekonsol
TechLife

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S