Home » Hovedtelefoner og højttalere » Plantronics Voyager 8200 UC [TEST]: Det ultimative allround-headset
Plantronics Voyager 8200 UC [TEST]: Det ultimative allround-headset

Plantronics Voyager 8200 UC [TEST]: Det ultimative allround-headset

Share

Intet headset er så alsidigt som Plantronics Voyager 8200 UC, der på fineste vis forener kvalitetslyd og godt design med alle de funktioner, man kan ønske sig på et travlt kontor, eller når der arbejdes på farten

Privatliv og job, arbejde og underholdning, tingene flyder mere og mere sammen.

Teknologien må derfor tilpasses, så den ikke bare fungerer i den ene sfære, men kan være med dig og give dig de muligheder, du har behov for, uanset situationen. Det har Plantronics forsøgt at imødekomme med dere nye Voyager 8200 UC-headset.

Veldesignet headset

I designet bygger headsettet videre på stilen fra de velkendte BackBeat Pro hovedtelefoner, men der er – heldigvis – tonet lidt ned for trælooket på siden af ørekopperne, og med en ny matsort farve, får de et mere homogent look (fås også i hvid).

Se også:  Vind et lækkert headset til musik og arbejde på farten

I denne prisklasse havde det ikke været urimeligt at forvente luksuriøse materialer som læder og aluminium, men selvom du må nøjes med plast og kunststof, så er det et rigtig velkontrueret headset, der sidder behageligt på hovedet, også ved længere tids brug.
Der er knapper til styring af musik på venstre ørekop, hvor man også finder knap til noise cancelling. På højre er der dedikeret knap til opkald samt en power/Bluetooth-knap og knap til open mic. En god disposition, der giver intuitiv kontrol.

Stor kompatibilitet

Mange af funktionerne kan også tilgås og finindstiles fra appen Plantronics Hub. Her finder man også en ”Find my headphone”-funktion, der med gps og lyde i headsettet hjælper dig til at finde Voyager 8200 UC, hvis det bliver væk.

Headsettet skal blot være forbundet til din mobil eller tablet med Bluetooth for, at du kan bruge appen. Vil du koble det på pc’en, kan du bruge den medfølgende USB-dongle. Herved får du også mulighed for at anvende det med professionelle business applikationer som Skype for Business, Cisco Jabber og lignende.

Se også:  Plantronics BackBeat FIT 6100 [TEST]: Træningsheadset i stort format
Tydelige telefonsamtaler

For at kunne foretage tydelige telefonsamtaler i et travlt multirumskontor er en boomstang med mikrofon typisk en nødvendighed. Plantronics kommer dog uden om denne ret uelegante løsning med et boomless mikrofondesign bygget ind i hovedtelefonerne. Det fanger lytterens stemme og isolerer den fra omverdenens støj ved hjælp af retningsbestemte mikrofoner og støjreduktion. Telefonsamtaler går derved klart igennem, både i modtagerens ende og i din egen ende, hvor du kan nyde godt af den indbyggede noise cancelling til at lukke ned for støjen udefra.

Plantronics Voyager 8200 UC
  • Features
  • Design
  • Lydkvalitet
  • Batterilevetid
  • Komfort
  • Pris
4

Sammenfatning

“Det er hverken lydkvaliteten, designet eller funktionerne i sig selv, men den unikke kombination af et godt design, lækker lyd og et uhørt antal professionelle kontorfunktioner, der gør dette headset til noget helt særligt”.

Pris: 3260 kroner

Nøgletal:
Batterilevetid: Op til 24 timer
Tilslutning: Bluetooth 4.1, USB-dongle, minijack-kabel
Støjreduktion: 2 niveauer, open mic
Mikrofoner: Boomless design
Sensor: Tænder, pauser eller muter lyden, når headset tages af og på
Vægt: 289 gram

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
plantronics
voyager

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S