Plantronics Voyager 6200 UC [TEST]: Stor lyd og støjreduktion i nakkebøjlen

Plantronics Voyager 6200 UC [TEST]: Stor lyd og støjreduktion i nakkebøjlen

Share

Voyager 6200 UC giver dig et overdådigt udvalg af funktioner til både forretning og fornøjelse i en diskret nakkebøjle, der kan hænge om halsen hele dagen uden at genere

Nakkebøjlen kan være en praktisk løsning, når du har behov for noget mindre og mere diskret end et stort sæt hørebøffer, og du samtidig har brug for trådløs frihed og god batterilevetid.

Plantronics leverer det hele i et veldesignet headset, der byder på vel nok det bredeste udvalg af funktioner i en nakkebøjle hidtil.

Behageligt at bære

Plast og gummi går man sjældent galt i byen med. I hvert fald ikke når man skaber et headset, der skal være let, fleksibelt og hårdført. Og det er lige netop, hvad Voyager 6200 UC er.

Se også:  Vind et lækkert headset

Det lægger sig behageligt tilrette om nakken og er, takket være den lave vægt, til at holde ud at have på hele dagen. Designet er solidt, og det er nemt at få plads til headsettet i en lomme eller taske. Vil du passe lidt bedre på det, følger der også et hårdt etui med, dog kræver det lidt mere plads.

Ørepropperne er ikke af den type, du skal presse helt ind i øret. De lægger sig i stedet blidt ind mod din ørekanal, så du nærmest ikke mærker, at du har dem i. På den måde kan du holde ud at have dem i ørerne meget længere tid, end du typisk vil kunne holde ud af at have et stort headset på.

Se også:  Philips SHB4385 Bass+ [TEST]: Masser af bas men ringe forbindelse

Del denne