Home » Hovedtelefoner og højttalere » Plantronics Calisto 7200 [TEST]: Velfungerende trådløs højttaler til telefonmøder
Plantronics Calisto 7200 [TEST]: Velfungerende trådløs højttaler til telefonmøder

Plantronics Calisto 7200 [TEST]: Velfungerende trådløs højttaler til telefonmøder

Share

Telefonmøder kan være en hård prøvelse for hørelsen. Men ikke hvis man benytter denne fine trådløse højttaler fra Plantronics, der gengiver stemmer klart

Vi har tidligere anmeldt Calisto 5200, en nær slægtning til denne højttaler, dog uden Bluetooth og i et format rettet primært mod private telefonsamtaler. Storebroderen Calisto 7200 byder på Bluetooth og har et avanceret mikrofon-system, der gør den velegnet til telefonmøder med flere deltagere. Her vil den give en langt bedre taleforståelse, end hvis man blot lægger en mobiltelefon midt imellem deltagerne.

Fire mikrofoner og et indbygget støjfilter sørger for, at lyden opfanges hele vejen rundt, 360 grader. I et mindre mødelokale med fire til seks personer ved bordet får den alle stemmer med og blokerer samtidig forstyrrende støj fra omgivelserne. Også personer i den anden ende går flot igennem takket være Calistos udmærkede højttaler, der gengiver stemmer med stor klarhed.

Se også:  Trådløse højttalere [STORTEST]: Fyld stuen med kraftfuld vellyd

Andre kilder, som musik og film, der breder sig over et større lydspektrum, fremstår knap så imponerende, men skulle man befinde sig på et hotelværelse med kun denne højttaler i tasken, ville vi ikke være kede af at bruge den til lidt underholdning om aftenen.

Foruden Bluetooth-forbindelse er der også micro-USB. Med højttalere følger et langt og massivt USB-kabel, der kan skrues fast i højttaleren, så du ikke skal frygte for at miste forbindelsen til en forbundet pc. Lydstyrke og opkald er nemt at styre med touchknapper i toppen af højttaleren. Der er adgang til flere funktioner samt opdateringer m.m. via desktop-appen Plantronics Hub.

Se også:  Ude-højttalere [STORTEST]: Festival i baghaven

Højttaleren understøtter desuden Plantronics Manager Pro, så firmaets it-mand kan administrere den centralt sammen med andre Plantronics-enheder. Prisen på 1499 kr. er måske lidt pebret, men Calisto 7200 er en glimrende højttaler til det mindre mødelokale eller til vigtige telefonsamtaler på farten.


Plantronics Calisto 7200
4

Summary

Pris: 1499 kroner

TAGS
bluetooth-højtaler
højtaler
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S