Home » Hovedtelefoner og højttalere » Plantronics Blackwire C720
Plantronics Blackwire C720

Plantronics Blackwire C720

Share

Headset med stereo og Bluetooth

Dette dyre headset er i denne sammenhæng unikt på flere punkter. For det første har det to ørekapsler, så det kan spille musik i stereo. For det andet har det Bluetooth, så det ikke behøver en computer, men kan bruges sammen med en mobiltelefon.

Og for det tredje er den testede version uden et ”M” til sidst i typebetegnelsen ikke optimeret til Microsofts Lync enterprise-telefonsystem, men den er selvfølgelig kompatibel med Cisco, Skype og andre softphones. Hvis headsettet bruges uden en USB-tilslutning med strøm, rækker det indbyggede batteri til op til 10 timers tale, 10 dages standby eller 6 timers lytning.

Se også:  Ledningerne kan nå 5 gange rundt om Månen: Kablede headsets sælger stadig stort hos Poly

Plantronics arbejder meget med begrebet contextual intelligence, som kort fortalt skal få et headset til at gøre, hvad brugeren ønsker – uden at han/hun skal trykke på knapper. Se interviewet ”Fremtidens lyd i fremtidens headset” i Alt om DATA 2/2014 eller på nettet.

[pt id=’2029944′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Plantronics’ C720 USB-headset kan også kommunikere via en smartphone med Bluetooth. Fjernbetjeningen er udstyret med en clip – hvorfor har ingen andre tænkt på det?”‘]

Plantronics’ C720 USB-headset kan også kommunikere via en smartphone med Bluetooth. Fjernbetjeningen er udstyret med en clip – hvorfor har ingen andre tænkt på det?

For C720 betyder dette eksempelvis, at hvis du har startet en samtale på din smartphone og så sætter headsettet på hovedet, følger lyden automatisk med over. Desuden fortæller en stemme i baggrunden, hvad der sker under Bluetooth-parring, regulering af lydstyrke osv.

Som det kan ventes af en stereomodel, har C720 testens bedste musikgengivelse med en lys, meget ren klang. Klangbalancen omskiftes automatisk mellem telefoni og musik. Den frit justerbare mikrofon har en lidt lys klang plus en effektiv støj-undertrykkelse.

Bærekomforten er godkendt uden at være imponerende. Hovedbøjlens kunstlæder klæber ikke særlig godt til resterne af min hårpragt, og ørekapslerne kunne være bedre ventileret.


Plantronics Blackwire C720
  • Komfort/brug
  • Features
  • Pris
4.5

Alt om DATA siger

Plantronics Blackwire C720 er en virkelig god løsning til en bruger, som ikke arbejder i et Lync-miljø og lægger vægt på mobil-integration samt lydkvalitet. Hvis det ikke var for prisen, ville C720 være en klar Alt om DATA-favorit.

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
Headset
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S