Plantronics Backbeat Pro 2 [TEST]: Kikset design, masser af funktioner

Plantronics Backbeat Pro 2 [TEST]: Kikset design, masser af funktioner

Share

Plantronics Backbeat Pro-hørebøffer er blandt de mest feature-stærke hovedtelefoner på markedet. Således er der stort set ikke den funktion, de nye BackBeat Pro 2 ikke har.

Om det så gælder trådløs tilkobling, mikrofon, mulighed for at lukke støj fra omverdenen ud og ind, samt evnen til at stoppe og starte musik, når du tager dem af og på, så er det der. Og det hele fungerer faktisk ganske udmærket, omend støjreduktionen ikke kan måle sig med de bedste konkurrenter.

Lyden er heller ikke af overrumplende kvalitet. Den er ikke decideret ringe. Bare lidt kedelig og indelukket. Hovedtelefonerne er funktionelt og behageligt skruet sammen, og trods de mange funktioner er de relativt nemme at betjene. Men hvad designerne har tænkt på, da de valgte farver og materialer, er os lidt af en gåde.

Se også:  Hovedtelefoner [TEST]: Trådløse hørebøffer uden så meget pjat

Grå plastik der møder kunstig træ og så en metalisk rød sølvknap oveni, det kan altså næsten ikke – uanset hvilket årti man kommer fra – være god stil. Men det kommer jo selvfølgelig i sidste ende an på personlig smag, og kan man leve med looket, så er det faktisk et ganske glimrende sæt hørebøffer til en rimelig pris.

Plantronics Backbeat Pro 2
3.5
Del denne