Home » Hovedtelefoner og højttalere » Plantronics BackBeat GO 605 [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med lækker lyd
Plantronics BackBeat GO 605 [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med lækker lyd

Plantronics BackBeat GO 605 [TEST]: Prisvenlige hørebøffer med lækker lyd

Share

Er du på udkig efter et simpelt Bluetooth-headset, der lyder godt, ser lækkert ud og holder længe på en opladning, så byder Plantronics ind med et rigtigt glimrende headset i form af det nye BackBeat GO 605

Et stilrent headset, der med sit tjekkede no-nonsense-look og sine store ørekopper bør kunne appellere til seriøse musiklyttere, som ikke kan affinde sig med små dutter i ørerne.

Prislappen på kun 749 kroner er imidlertid væsentligt lavere, end hvad man typisk betaler for headsets i samme kategori. Designet er skabt i plast og kunststof. Det giver ikke den højeste kvalitetsfornemmelse, men det betyder til gengæld, at headsettet er enormt let.

Se også:  Jabra Evolve2 75 [TEST]: Kompakt headset til videomøder og musik

Du mærker stort set ikke, at du har det på hovedet. Ørekopperne sidder blidt og anstrenger ikke dine ører. Du kan således holde ud at have det på i lang tid. På varme dage kan der dog godt blive fugtigt om ørerne, da materialet ikke lader huden ånde.

Lyden er fint balanceret, med flotte detaljer i toppen og en solid bund, men ikke mudret bund. En Bass Boost-knap på højre ørekop gør det muligt at booste bassen en ekstra tand. Effekten er dog meget diskret. Headsettet er enormt nemt at betjene.

Foruden Bass Boost er der dedikerede knapper til lydstyrke, musikkontrol, power og Bluetooth. Der er desuden mulighed for at foretage yderligere indstillinger i Plantronics Hub-appen til smartphones. Der medfølger ledning til opladning med i pakken, og der er også et minijack-kabel, så du kan tilslutte hovedtelefoner analogt.

Se også:  Turtle Beach Stealth 600 [TEST]: Billig genvej til gaminglyd med punch

Den trådløse Bluetooth-forbindelse er dog klippestabil og med en batterilevetid på 18 timer, skal du ikke frygte for at miste strømmen i tide og utide. BackBeat GO 605 er således et særdeles stærkt bud på et seriøst Bluetooth-headset i den nederste ende af prisskalaen.


Plantronics BackBeat GO 605
4

Sammenfatning

Pris: 749 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
bluetooth-hovedtelefon
Headset
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S