Plantronics BackBeat Fit Boost Edition [Test]: Let headset til den aktive

Plantronics BackBeat Fit Boost Edition [Test]: Let headset til den aktive

Share

Musik i ørerne gør det lettere at komme igennem træningen, men et headset til træning har særlige krav at leve op til

Med BackBeat Fit Boost Edition har Plantronics taget udgangspunkt i sportsudøvernes behov og skabt et trådløst Bluetooth-headset skrædddersyet til træning. Takket være bøjlen omkring ørerne sidder de godt fast, uden at de skal klemmes ubehageligt hårdt ind i øregangen.

Det bløde gummimateriale gør dem samtidig så lette, at du stort set ikke mærker, at du har dem på, og da de er vand- og svedafvisende, skal du ikke bekymre dig for, at de går til i regnen eller ved ekstra hård workout. Der er kontrolknapper udenpå øredutterne, så du kan styre musikken, og en stemme fortæller dig de vigtigste funktioner, som tilkoblingsstatus, batteritid m.m. Headsettet klarer i sig selv cirka otte timer på en opladning.

Se også:  Vind helt trådløse in-ears til løbeturen

Takket være den medfølgende bærepose, som har indbygget batteri, har du strøm til ekstra to opladninger, hvis headsettet skulle gå død, når du er på farten. På blot et kvarter har du strøm til en times brug. Lyden er ikke overrumplende, men absolut anstændig og fint afstemt til træning. Der er god fornemmelse af bassen, mens detaljerne i toppen står fint og klart.

Du kan downloade en tilhørende app, hvor du kan skifte sprog eller foretage trådløse opdateringer. Derudover medfølger gratis adgang til 12 træningsprogrammer i den populære trænings-app PEAR samt en prøveperiode på 6 måneder til PEAR+ med et væld af andre træningsprogrammer.

Se også:  Plantronics BackBeat fit 3100 [TEST]: Helt trådløs musik til din træning

Plantronics BackBeat Fit Boost Edition

Sammenfatning

Pris: 1099 kroner

4
Del denne