Home » Hovedtelefoner og højttalere » Plantronics BackBeat fit 3100 [TEST]: Helt trådløs musik til din træning
Plantronics BackBeat fit 3100 [TEST]: Helt trådløs musik til din træning

Plantronics BackBeat fit 3100 [TEST]: Helt trådløs musik til din træning

Share

Med BackBeat FIT 3100 slipper du for forstyrrende ledninger, når du hører musik til træningen. Det lette og komfortable headset tåler desuden sved og vand, så du kan knokle løs i al slags vejr

Musik er et must, når der trænes. Den hjælper med at holde tempoet og humøret oppe og kan desuden distrahere lidt fra smertende led og trætte lunger, når man som os her på redaktionen ikke er i den allerbedste form.

Ledninger er dog kun til besvær, og store ørekopper, som kan glide rundt på hovedet, er heller ikke særlig praktiske.

Hovedtelefonernes tilstede-værelse skal mærkes så lidt som muligt, for at de ikke skal være til mere gene end gavn, og her må man sige at BackBeat FIT 3100 rammer plet.

Slip for ledninger

Der er tale om et sæt in-ears af den helt trådløse type. To små hovedtelefoner på hver 22 gram er alt, hvad sættet består af. Forbind den ene til mobilen via Bluetooth, aktiver den anden, og så har du lyd i ørerne, helt uden kabler.

BackBeat FIT 3100 holdes godt på plads af en gummibøjle, der sættes bag øret. Uanset hvor hårdt du knokler afsted på løbestien eller tomler rundt på cross fit-banen, skal du ikke bekymre dig om, at de falder af. Samtidig slipper du for at klemme ørepropperne langt ind i øret for få headsettet til at sidde ordentligt fast.

Se også:  B&O Beoplay EQ [TEST]: Lyd og design i særklasse

Ligesom flere af Plantronics andre fitness-headsets er BackBeat FIT 3100 udstyret med Always Aware ørestykker. De lægger sig lige uden for øregangen med en blød munding, der sender lyden ind i øret. Du mærker dem derfor stort set ikke, og samtidig sikrer de, at lyden fra dine omgivelser også får lov at sive med ind i øret. Når du bruger BackBeat FIT 3100 til aktiviteter i det fri, vil du sætte pris på dette, da du kan være bevidst om trafik og lignende i din nærhed, mens du lytter til musik.

Hovedtelefonerne har en IP57-certificering. Det betyder, at de tåler både regn og sved, så det er ikke dem, du skal bekymre dig om, hvis du vælger at rende ud og træne i bragende uvejr.

I sig selv holder BackBeat 3100 til 4-5 timers musik på en opladning, men lægger du dem i den medfølgende æske, er der 10 timer yderligere at hente. Det indbyggede batteri, oplader hovedtelefonerne, når de ligger i æsken. Og når du løber helt tør, får du en hel time, blot ved at sætte æsken i stikkontakten et kvarter.

Se også:  OnePlus klar med topsmarte earbuds til rimelig pris
Fleksibel betjening

Musikken kan styres direkte fra hovedtelefonerne. På ydersiden har de en knap. På den højre pauser du og tænder musikken, på den venstre styrer du lydstyrker eller aktiverer andre funktioner, som du selv vælger, hvad skal være. Det kan eksempelvis være aktivering af Siri for stemmestyring af musik, opkald og andet på din iPhone, oplæsning af klokkeslæt eller batteristatus samt igangsætning af timer og stopur.

Hvilke funktioner det skal være, vælges fra Backbeat-appen, som hentes til din smartphone. Her er også mulighed for at opdatere hovedtelefonerne til den nyeste firmware-opdatering samt lokalisere dem, hvis de er blevet væk. Når Find MyHeadset aktiveres afspilles en tone, så du kan høre, hvor de befinder sig.

Glimrende lyd

Lyden i BackBeat FIT 3100 er god. Der er fin balance og detaljerne i musikken står flot og klart. Da ørestykkerne ikke lukker helt til, mister du lidt af bunden. Men det er til at leve med, når det betyder, at du kan høre omgivelserne samtidig.

Det er således svært for alvor at komme efter noget ved BackBeat FIT 3100, især når man tager den yderst rimelige pris i betragtning.


Plantronics BackBeat fit 3100
  • Kvalitetsindtryk
  • Brugervenlighed
  • Funktioner
  • Ydelse
  • Pris
4

Plantronics BackBeat fit 3100

“Backbeat 3100 er som skræddersyet til udendørs træning. Ingen besvær med kabler, fast og komfortabel pasform, stabil forbindelse, god batteritid og en ganske fin lyd. Og så er prisen ikke engang særlig høj.”

Nøgletal
Pris: 1195 kr.
Lyd: 13,5 mm drivere, 20-20.000 Hz
Batteritid: Op til 5 timer + 10 timer i æsken
Tilslutning: Bluetooth 5.0, A2DP
Vægt: 22 g pr. hovedtelefon, 78 g for æsken

Sending
User Review
0 (0 votes)
Comments Rating 0 (0 reviews)
TAGS
Fitness-gadgets
helt trådløse hovedtelefoner
plantronics

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S