Home » Apps » Guide: Planlæg dine ferier online
Guide: Planlæg dine ferier online

Guide: Planlæg dine ferier online

Share

Gør planlægningen af den perfekte ferie til en leg. Med TripAdvisor kan du bestille rejse, booke feriebolig og reservere bord hjemmefra uden stress og jag

Vores liv kan blive så travle i denne tempofyldt verden, at det er så godt som umuligt at finde tid til at planlægge en pause, endsige tage en.

Heldigvis er TripAdvisor klar til at hjælpe dig med at finde, planlægge og endda booke din næste rejse uanset, om det er en sviptur for to eller en fuldblodsfamilie-ferie, og uanset, om du vil til Holstebro eller Haiti.

TripAdvisor kan tilgås via din webbrowser, men Windows-programmet tilbyder en strålende, enkel og effektiv brugeroplevelse, og det indeholder alle de værktøjer, du må have for at få din pause booket.

TripAdvisor hjælper dig ikke kun med at finde din drømme-ferie eller opspore den perfekte restaurant, du kan også bestille ferien direkte inde i programmet.
Læs videre for at finde ud af, hvordan du kommer i gang.

Skift dato
Har du fleksible rejsedatoer, så juster dine tider for tjek-ind og tjek-ud for at se, hvad der er ledigt.

Hurtige filtre
Vælg typen af overnatning for at fokusere din søgning efter hoteller, som bedst matcher dine kriterier.

Hotel-resume
Hvert hotel har en beskrivelse og en karakter, klik på anmeldelser og fotos for mere info.

Flere detaljer
Klik for at tilføje flere filtre som dato, pris, karakter, facilitetstype og hotelklasse.

Sammenlign og bestil
TripAdvisor sammenligner et par onlinepriser og gi-ver dig en kort liste.

Hvor er det?
Klik på ”Visning af kort” for at få hvert hotels pla-cering på et kort. Klik på dets mar-kering for at få priser og links til mere information.

Ordknuser:

Attraktionstype
Et underfilter, som bruges i forbindelse med filtre for både attraktioner og aktiviteter. Hjælper brugeren med yderligere at filtrere muligheder i listen over hvad at foretage sig.

Lejede ferieboliger
En lejlighed eller anden privat indkvartering, som er gjort tilgængelig for ferierende i en kortere periode, typisk en weekend.

Se også:  Nye web-apps angriber de traditionelle apps

Gemte steder
En samling af bogmærker, som giver hurtig adgang til brugerens favorit-hoteller, restauranter og seværdigheder.  

Datatid TechLifes bedste tip
Du kan også bruge TripAdvisor til at finde og reservere plads på attraktio-ner i dit lokalområde – det er ikke bare et værktøj til at planlægge ferier.

1 Installer appen
Åbn Microsoft Store, og søg på ”TripAdvisor”. Ved flere muligheder vælges ”TripAdvisor Hotels Flights
Restaurants”. Klik på ”Gratis” for at hente og installere; derefter på ”Åbn” for at starte. De fleste features kan bruges uden en TripAdvisor-konto. For eksempel søgning efter hoteller, ferieboliger, restauranter og seværdigheder. 

DT03_trip01

2 Find et sted at bo
Skriv først navnet på det sted, hvor du vil bo. Efter en kort pause bør byen dukke op samt alle hoteller, som hedder noget med byens navn. Når kalenderen vises, navigerer du til den dato, hvor du vil tjekke ind. Klik på dagen, du vil tjekke ud og til sidst på knappen ”Find hoteller” for at søge efter tilgængelig indkvartering.

DT03_trip02

3 Vælg og bestil
Nu vises en liste af hoteller efter vurdering (ifølge TripAdvisor). Brug annotation til at filtrere søgningen, så den opfylder dine kriterier. Klik på et hotel for at se detaljer. Der er masser af nyttige oplysninger, herunder de seneste TripAdvisor-anmeldelser. Rul ned for at finde mere, eller brug fanerne til specifikke oplysninger.

DT03_trip03

4 Lav en bestilling
TripAdvisor sammenligner priser fra flere online-bookingbureauer. De tre øverste er anført. Vælg fanebladet ”Priser” for at sammenligne alle tilgængelige priser, herunder TripAdvisors egne. Bestiller du gennem TripAdvisor, kan du gøre det via appen; ellers bliver du omdirigeret til bookingbureauet via din browser.

DT03_trip04

5 Find en restaurant
Klik på fanen ”I nærheden” for at finde restauranter tæt på hotellet eller feriestedet. Brug kortet til at zoome ind på spisesteder. Nogle af dem har anmeldelser og anden information. For nogle af stederne er der tilmed mulighed for at gennemse menuen. Brug fanen ”Kontakt” for at få åbningstider, kontaktoplysninger og rute.

Se også:  Hyggelig fredags-quiz: Hvor meget ved du om apps?

DT03_trip05

6 Planlæg en flyrejse
Vil du flyve til destinationen, så brug fanen ”Flyrej-ser” og indtast din rute. Ruten vil koncentrere sig omkring lufthavnen tættest på dig og lufthavnen tættest på dit hotel. Vælg antal rejsende, og klik på ”Søg efter flyrejser”. Filtrer resultaterne (klik på ”+” i øverste højre hjørne for flere muligheder), og klik for at booke via din browser.

DT03_trip06

7 Find fornøjelserne
TripAdvisor har også en sektion med steder og attraktioner, som er et besøg værd. Indtast byen, og klik på ”Find seværdigheder”. Listen er fyldt med vurderinger fra andre TripAdvisor-brugere. Du filtrerer resultaterne efter type: Aktiviteter, Natteliv, Shopping, med yderligere filtre til rådighed baseret på din type.

DT03_trip07

8 Lej feriebolig
Bryder du dig ikke om hoteller, så har TripAdvisor sektionen ”Lejede ferieboliger”. Her finder du lejligheder og anden privat indkvartering. Du kan bestille gennem programmet eller kontakte ejeren direkte for at få mere information. Tjek fanen ”Priser” for at finde priser pr. nat og minimumlængde for et ophold. 

DT03_trip08

9 Brug TripAdvisor-kontoen
Fordelene ved tilmelding med en TripAdvisor-konto (du kan også logge ind via Facebook) er, at du kan holde styr på bookinger og gemme emner af interesse: hoteller, restauranter med videre. Dem kan du gennemgå i af-snittet ”Gemte steder”. Du kan også tilføje anmeldelser, plus administrere din profil under ”Min profil”. 

DT03_trip09

10 Spred dine ferieminder
Nu mestrer du TripAdvisors vigtigste redskaber, og du kan gøre din næste ferie mindeværdig. Glem ikke at dele dine opdagelser med venner og familie. Brug menupunktet ”Del” for at dele et link med apps fra Windows Store, herunder Mail og redskaber til sociale medier. Du kan endda sende links til apps som OneNote.

DT03_trip10

 


TAGS
apps
tripadvisor

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S