Sony klar med pladespiller til lydnørden

Sony klar med pladespiller til lydnørden

Share

Sony er tilbage på markedet for pladespillere med PS-HX500, som ikke blot giver mulighed for at lytte til dine vinyler, men også gemme dem digitalt i høj kvalitet.

Vinylpladen oplever en stor revival i disse dage. De store producenter er derfor begyndt at se lyset i at lave pladespillere igen.

Ved CES-messen kunne Sony således præsentere PS-HX500, en ny kvalitetspladespiller, der giver dig mulighed for at lytte til dine favoritnumre i enestående kvalitet – selv når du er på farten.

Gennemført kvalitet

Alle detaljer i PS-HX500 er designet til at give vinylen den respekt, den fortjener. Alt lige fra den nyudviklede arm til selve soklen er skabt med henblik på at levere den bedst mulige lydoplevelse.

Se også:  Computeren bliver musikalsk: Nu har computeren følelse for musikken

Tag lyden med dig

Med PS-HX500 bliver vinylen også transportabel, uden at miste den gode lyd. DSD-converteren gør det nemlig muligt at omdanne de analoge plader til digitale filer i ’High Resolution Audio’-kvalitet (både DSD og WAV), så du kan tage vinyloplevelsen med dig overalt.

Takket være den medfølgende software foregår konverteringen fra analog til digital enkelt og smertefrit.

Softwaren giver også mulighed for at redigere, klippe og kombinere musikken, så du kan folde dig kreativt ud med dine yndlingsnumre.

Sony PS-HX500 vil være tilgængelig i de danske butikker fra maj, og pladespilleren vil blive solgt til en vejledende pris på 4500 kroner.

Sony PS-HX500.

Retro møder moderne. Sonys nye pladespiller, PS-HX500, omdanner de analoge lydbølger til digitale filer af høj kvalitet.

 

Se også:  Test: Lad vinylerne spinne uden ledning
Del denne